♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Tuesday, June 25, 2013

OWH..Qi n Nelyda Sensore BUKAN ADIK BERADIK TP COUPLE RUPENYA.

Assalammualaikum..

harini kenapa rajin sesangat ak nak menaip pon ak xtaw...mybe nak release kan kepale otak ni dari memikirkan ketensionan ak xdpt g tgk tayangan perdana anjuran Nuffnang la kot...its ok.. kan da dpt hadiah topap tadi..hehee.. ok bkn tu ak nak kabau ni..Korang kenal Qi pengacara jalan² carik mamam tu kan.. Nelyda Senrose pon korang kenal kan..ala yg belakon dalam cite setia hujung nyawa tu.. Mati² ak ngtkan depa tu Sibling taw...pasal ak ade nmpk gmbo family besau depa dan lelaki tu sejibik Qi la kan... malangnya kesasar.. tp xjauh.. sbb diorg ade ikatan..iaitu kapel..lom sah lagi ikatan tu k.. hahaha.. ok ak da malu dah...sebaik tebace berita online tadi dan nampak gmbo depa dua.. maknenye ak ni masih xsalah lagi la..cme ak terckp diorg adik badik.. tp kapel plak..haishh... 


kan ade rupe skit tu kan.. sepadan je...dlm berita tu ckp org dok buat spekulasi depa g kursus kawin..klw btl pe salahnye.. xmo cite bebukan klw salah jatuh pitnah taw...dose.. hehe..semoga cepat berumah tangge ye korang..sweet bona


Baca cerita penuh DI SINI

ok la da btlkan kesilapan ak...actually ak xbgtaw sesape kecuali akk ak la kot.. hehee.. n now ak da bgtaw sume org bende btl..tp xperlu la nak kepochey cm aku ni..bhahaha..ngaku ni..kakaka sbb rase bersalah bg salah info...padan muke me..hhee...



k bai nak tido


love-
yana khai
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts