♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Tuesday, June 11, 2013

PLEASE dont SUPPORT again! Reply!! ITS FRAUD!


assalammualaikum.. harini cume nak mintk tlg viewer sume..klik je.. xsusah kan.. please please.. sambil buat muke comel...thanks all :)


PLEASE KLIK ME 



love- yana khai

 see see nampak.. ni kesinambungan... its a fake.. its a scam.. hahahaa... ok pecaye x.. ok ak pecaye.. sbb pe..??

  1- its too easy..sign up n u earn $2.. hahaha.. memule xcaye la tp bile pegi kesane sini.. earn semakin byk..only by klik je.. hahha..so pade yg dah tlg ak klik klik klik tu mintk maap la ye... hahaha... utk sehari ni je ak da earn $57.. blh claim smpai $50 dan blh payout by cash.. tp taw x cmne nk kluakan??? ok die ade link situ by PAYPAL, dan blh jugak auto debit..

2- ok malam ni ak try la tgk bape ak dah earn kan.. taw ape ak nampak??

forbidden!!! omg...hahaahaa.. nasib baik saye x bg no akaun dll..hahaha...

3 - fakta yang menguatkan lagi bahawa MONEY4REFER adalah scam dan fraud..also fake.. so jgn pecaye.. ini bukti..----> MONEY4REFER IS SCAM AND FAKE

* SO PADA KAWAN² AKU YG AK DA BGTAW SIANG TADI TU JGN TRY DLU TUNGGU AK TRY KLW BTL BARU AK FOLLOW UP KAN..SO KALINI AK BGTAW..DONT YOU EVER TRY FOR THIS ADVERTISE... HAAHHAHAHA... 


FAKTA* 
- XSEMUDAH ITU KITA NAK JADI SENANG.. DAN UTK JADI SENANG BUKAN LAH F0C... :)

SELAMAT MALAM...

LOVE-
yana khai
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts