♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Friday, June 28, 2013

RAKYAT MALAYSIA HARUS MEMILIH SAGA SV?? KENAPA??

Assalammualaikum..

ye betul...kalau aku blm ade kete lagi mmg ak da ambik saga SV ni.. apekan daya...encik BM baru je klua.. n then rugi klw jual balik..xdpt pape tp kene bayar pape..huhu.. 

Antara sbb kenapa aku ckp kite SG SV ni harus dimiliki??


1= MAMPU DIBELI DENGAN HARGA YANG TAK CEKIK DARAH 

-
Hanya RM33,438 OTR
Atau, RM250/sebulan*
Atau, RM8 sehari!*


2=KOS SELENGGARA BERPATUTAN PULAK TU!

Proton Saga SV ada teknologi CVT. 

-lihat harga penuh & spesifikasinya

 3=CIRI-CIRI TIP TOP & KESELAMATAN PUN KELAS PERTAMA


Lengkap dengan fungsi kelas pertama macam Beg Udara Berkembar, sistem masuk tanpa kunci (Keyless Entry Remote) dan banyak lagi! Serius puas hati.





sape yg blm ada kereta tu..cepatla pegi tempah..xrugi pon beli saga sv.. klik pada gmbar untuk keterangan lanjut.. berbalooi²..






love-
yana khai







Anda juga mungkin meminati :-



Lets join me on RHB 100 years and Win Exciting Prize. Join Now!!
campaign image
If you're looking for a compact car, there's none like the A-Class!
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts