♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Thursday, June 20, 2013

SETIAP HELAIAN DAN KEPINGAN ADA MEMORINYA

Assalammualaikum...

korang pernah x simpan kertas or tiket even tiket bus zaman bas tambang yg pakai ketek ketek punye tu..hahaa..nak sebut pon susah ape bende nye...hehee.. setiap tu mesti bile korang belek² balik.. mesti korang senyum sorang ² kan..cm aku la...tadi dk belek² dompet tetibe nampak plak surat tahun² dahulu... agk² pemberi surat² tu sume ingt lagi ke x ??? cekidaut...



--ZAMAN STUDENT UITM SEGAMAT--
surat ni dari Normaya.. byk maksud tersurat kat dalamnye.. tiap kali bace even smpai skrg masih ade sentuhan..ak taw die ikhlas dan ak hargai persahabatan kita dulu..semoga kau berjaya dan aku taw ko dah berjaya pon :)
gabungan name (anis,hidayah,dan yana-aku la tu)
ini pulak hadiah yg paling ikhlas dari diorg.. rantai, manik² dan cawan.. oo so sweet time tu.. :) thanks to pelakon drama time tu.. FANA AKIM
                             

                               

--ZAMAN BERSTATUS "ORG BERKERJAYA--

ucapan good luck dari kawan² tmpt keje lame. time tu aku nak berenti keje.. diorg bagi hadiah ni.. thanks for wishing me good luck :)

 ini plak time hari jadi ak yg ke 24tahun.. ok ak mmg xtaw pape psl ni sbb sngt sedih xde party.. nobody give me a party..hahhaa.. but last² they gave me surpise.. ohsem korang.. terharu...huhu..


--ZAMAN BERGELAR "SEORANG REMAJA"--


tiket² wayang ni selame tahun 2012.. nampak x betape xsosial nye aku.. (pdhl ni je tiket yg ade sentiment² kejiwaan...haha..Actually ade 1 tiket tahun 2013 time tu ak tgk cite Twilight Saga-last episod.. tp tiket terlupe nk grab coz nak buang air kecik yg amat..dan lupe nak masuk poket..dan lagi bkn ak yg tukang bg tiket kat pakcik guard tu..tp kawan ak..ok salah die...hehehhe.. nway..i have something to remember..



Actually ade yg tnye tiap kali ak simpan tiket wayang.. kenape?? ini la sbb nye...ade satu masa nnti..korang akan carik kenangan korang..even bersama rakan², teman wanita/lelaki, keluarga dll.

tiap kali ak tgk semua kenangan ni.. ak terfikir.. adekah diorg ingt semua kenangan semase dulu?? waktu kite gadoh bersame.. ketawa bersama.. menangis bersama ku bersumpah harap mati pon bersama.. terlajak plak..hehee... bende² ni sume la yg akan bangkitkan semangat kite satu ms nnt untuk mencari kekuatan kita yg kadang² hilang.. percayalah.. apabila korang sedih.. tgk la sesuatu yg pernah membuatkan korang bahagia dulu..mesti secare xsengaja korang akan senyum.. even korang putus cinta org gadoh ngn gf/bf.. tgk kenangan bersama.. mesti korang senyum dan dalam hati doakan lah kebahagiaan mereka. walaupon bukan bersama kita.. ok lap hingus tanda ak tacing kejap..



ok la semoga ceria dan bahagia selalu.. selamat malam..

love-
yana khai.





Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts