♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Wednesday, June 12, 2013

T-SHIRT BOLA ORIGINAL UTK KAKI BOLA! GRAB NOW!!

Assalammualaikum dan salam sejahtera.. Musim Bola xkira musim kan.. pade kaki bola yg mmg tegar kat luar tu.. klw korang rase bersemangat nak support team korang blh la korang luahkan semangat tu dgn pakai baju bola time tgk bola..nak nak plak baju original.. klw menang mmg sangat proud la kan.. klw kalah itu adat la bro.. at least semangat kesukanan tu penting.. chill brader... haha.. lets check this out ape yg ade.. 




Untuk baju Bola original mengikut negeri.. sila klik link dibawah utk senarai harga dan gambar penuh.

Utk lain² negeri blh jg dapatkan di link di bawah... :) 

haaha... utk ak mmg peminat tegar Manifesto... so ak dah buktikan ak mmg minat die.. ak da vote n klw nak bukti lagi nah tgk ni.. ---> TARAAA


K la hope korang berpuas hati dgn baju2 tu... klw rase nak beli follow je direction kat situ.. mmg baju original...klw fake.. kite leh pukul depa.. hahaha...

k bai...

love -
yana khai

Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts