♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Tuesday, July 16, 2013

Give Away BUFDAY GURL By "YANA KHAI"

Aku datang dari sini Telok Panglima Garang, Selangor, Malaysia






Assalammualaikum... 

tinggal lagi beberape jam dari aku update blog ni, aku genap 25 tahun.. so nak buat sikit GA.

Caranya mudah saja.. 

  • Just copy banner di atas dan link kat kat post ni..
  • Buat tajuk entry "Give Away  BUFDAY GURL  By "YANA KHAI"
  • follow blog YANA KHAI
  • like page YANA KHAI FB PAGE
  • tinggalkan komen  beserta link korang with phase "happy bufday yanakhai"
itu saja... xde sponsor taw.. YANA KHAI SDN BHD je..


hadiah berupa

1 - topap RM10 x1
2- topap RM5 X2
3- kuih chocklat chip untuk 3 orang.


pemenang 100% dipilih oleh pakcik random

-ade ke x org nak join GA aku ni..hahaa..

saje nak berGA untuk first time sempena Bufday saya yg jatuh pada 17july ni..huhuhu...

tarikh tutup pada 21july 2013 pada jam 21:00.

senarai pemenang akan diumumkan pada jam 23:00 pada tarikh yg sama..

selamat berGA.. :)










Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts