♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Friday, July 12, 2013

MANA ANAK KAU?? ERK !! KAWIN PON BELUM NOKK..!!


Assalammualaikum..

salam ramadhan ketiga..

baru nak post entri malam ni.. xdop idea.. otak kecamuk nak bersomi tapi takot nak kawin..hahahaa... nowadays la kan aku asyik terkenang.. terkenang.. dan terkenang.. kekadang terbayang ex yg tu.. pastu ex yg ni.. hahahaa... ok sy bukan pemain lelaki okeh.. cume ayat baik die saya trauma lelaki..ekekeke.. poyo x statement.. ok jgn band saya.. hahaa...

sbb pe aku ckp ak trauma.. adola klw korang ambik port pasal YANAKHAI in da house ni korang phm la kot.. tp nok.. sunyi beb single ni.. nak plural kan tkt plak.. hahaha.. kawan tu ade la.. tp hontah lah.. nnt la..nnt la.. hehehee.. ade jodoh xkemane nok... ayt penyedap hati..

cmne ak leh tetibe terckp kat along ritu.. lepas ni sape dtg masuk minang terime je.. xnk tetunang lelame.. eekekkee.. leh plak la kan.. haishh.. stress out time tu.. huhu..

mlm ni plak kat surau kat kg aku.. ado plak mokcik ni nok salah org..die ingt ak ni kakak ak.. almaklumla muke kami sepatern.. ehehe.. so die tnye la.. "anak kau cmne" erk anak!!!?? makcik ni kan.. saya blm kawin mn nk ade ank.. terus makcik tu pelok mintk maap coz die taw la ak adiknye n aku la yg da patah seribu tu..ahahahaha.. ok fine boikot xnk dtg raye umah makcik..hahahaa...

tu la ayt bese org tua kan.. xpela..ade jodoh xkemane pon... sabar jela saye sementara menunggu si pemilik tulang rusuk saye ni...anyway im not desperate to married but im ready to married.. ok kopipes ayt faradhiya nokk.. hahahahaa... kbai...

love
-yana khai-

anda juga mungkin meminati..













Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts