♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Wednesday, July 3, 2013

SAYA XBOLEH SINGLE DAN XBOLEH ADE COUPLE.MCM DA X SIUMAN!


Assalammualaikum.. 

malam ni nak berjiwa² je... hahaa... almaklumla hidup bujang..(sy bujang dan single..hikhik )
- korang rasa la kan.. seronok ke sesape yg bujang kat lua tu.. ok tipu klw kate seronok.. bosan.. xde org nak ajak gadoh..xde org nak pujuk,, xde org nak manjekan..hahaa...(mood: tgh miang)

haha.. bile piki² balik... seram lak nak carik pakwe.. hohohoh..(alasan utk tidak mengaku xde sape nak saye) kekekekee...tol la.. bosan bile single.. serabut bile ade couple.. so ak cmni la.. bile ade yg dekat malas lak nak piki sbb tkt sakit ati.. bile xde yg dekat bosan lak aih xde kawan nyembang..kekekeke.. 

- cmni jela.. redha.. tunggu Jodoh smpai.. kot² la kan sok ade org masuk minang aku.. haishhh jgn buat hal ak lom blajo jait baju agi..wakakakakaa...

- sape pon jdoh yg dtg.. tu yg terbaik.. xmo la kot bersayang² lame².. tup tup aptb.. cmni jela.. xsakit ati.. xmakan jantung,,, xkene darah tinggi.. sekian aku lonely(hantuk pale sendiri) hahahaha dengan harapan ade artis masuk minang.. (taste nak retis je)


selamat malam..

love-
yana khai.



abaikan saja~ lat talilat tali tamplong~

Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts