♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Friday, May 16, 2014

Selamat hari guru 16mei2014

Assalammualaikum..
Belum lambat lagi kot utk sy ucapkan di blog jejari si kidal ni pasal hari guru.. hehe 
Selamat hari guru utk cikgu cikgi..ustaz ustazah..sir madam. Yg dh byk curah bakti kt saye.. ehehe.. walaupon sy pnh jadi guru juga walaupon guru ganti.. tapi feel die mmg lain gua cite lu.. jadi cikgu mmg kene sabar..nak plak jadi cikgu kelas yg paling 'hadapan' la kan.. huhu.. ak da rase da.. tp bende ni pengalaman.. diorg sbnarnye perlukan lebih perhatian dr guru2 dan juga ibu bapa.. aku pon ms jadi anak murid nakal sungguh.. huhu.. ponteng kelas.. lepak dlm tandas bertapa sbb xsuke certain subjek.. kutuk cikgu tu xbest.. cikgu ni xpandai ngaja.. haha. Kau pandai la sngt ngaja kan.. huhu..

selamat hari guru dari saya. Norliyana. Now im already adult.. ehehe.. da blh kawen dh org kate.. ekekeke..

Sekian nukilan jejari si kidal ni..
Hargai guru anda ye kawan2 dan adik2...

Salam sayang..
Yanakhai.
Pemilik blog Jejari Si KidaL.
Pemilik kedai online :KedaiCintaSupplement
Contact number 0192785383

Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts