♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Tuesday, July 15, 2014

YANA KHAI DA KAWIN

Assalammualaikum..
havoc betul tajuk.bajet retis.. hhaha..
Ok btl la tu.. sy da selamat jadi seorang isteri mithali.. hehe.. dah basi jgk sbnanye.. tp blm update kt blog kire xbasi lagik..ehehee..
Jom bc rentetan cerita.
30 May 2014.
Selamat diijab kabulkan dgn pasangan sy.En.Zahiruddin Bin Abdul Hamid.sekali lafaz u olss.. hahaha.. nampak x 40hr 40malam die dok apal ayat. Hahaha.. agknye la kan.. huahuahua. Ceq kt blkg ngn kwn2 ceq dok rilex je bermonopod.. (jgn tiru aksi ini) wakaka.. perasaan syukur sngt sbb lama dok perap bakal somi. Byk dugaan kami nk nikoh ni.. smpai kan ak serahkan hujungnya pada ALLAH. Kalau dia kata mmg tertulis jodoh ak sama suami ak tu.. ak yakin. Akhirnya ak akan nikah jgk. Alhamdulillah mmg Allah maha berkuasa. Walaupon tok kadi x konfiden ak dpt nikah 30may tu..tp ak tetap kata.. In Shaa Allah..kalau Allah dh tetapkan.akan ada jalan. Dan akhirnya ak mmg dpt nikah 30 May tu.. ekkeke. .kalo x lepas ry br ak berlaki uolls.. desprete tu x la kan.. kakaka.
1Jun 2014.
Majlis bersanding. ALHAMDULILLAH hajat ak nk buat majlis yg rngkas termakbul jgk.. last minit mmg rezeki mencurah2.. sponsorship pelamin by family ak sendiri.. karaoke bukan ak yg mntk tp abg sepupu ak yg sponsor..haha.. n kek lagi kt meja makan beradab pon di sponsor. Haish byk la lagi spomsorship majlis ak aritu.. Alhamdulillah walaupon bkn retis tp fefeling retis jgk la kan sbb ramai beno nk ajak take a picture la..selfie la.. ade je dok panggil2 mau snap2..hahaha. kan retis ckp kau.. hahaha..
Majlis bersuarai jam 6ptg dgn penuh berkat. Semoga ak cepat dpt anak.. keke.. over plak.. terima kasih sahabat yg hadir.. semoga Allah saja balas jasa baik anda. Terima kasih sponsorship. Semoga Allah murahkan rezeki anda.
Ok tamat. Harap menjawab la persoalan anda yg dok msj tnye psl entry kawen ceq ni kan.. hehehe.. ade ke? Huahua..
Okbai..
Salam sayang
Yana.
Order shaklee??
0192785383
Whatsapp/msg
Fb :Yana BeautyStore

Tgk gmbo plak.. huahua..

Tok kadi soh ckp "sayang..ni maskawen abg bg utk sayang" ak rs nk tergelak gilakadburi habaq hang.. hahah kaber lebih tkot mekap larik.. hahah
Nikah.yeayy
Sahabat yg temankan ak g nikah. Tq mas,dila n syidot
Feeling outdoor.hehehe
Cantik pemandangan kat kebun blkg rumah arwah nenek rupenye.
Hanimoon bese la pengantin budget. Mana lagi tmpt fefeling obersi n sejok kalo bkn cameron..hehee

Wednesday, July 2, 2014

PERFORMANCE DRINK - KEKAL CERGAS DIBULAN RAMADHAN (DISTRIBUTOR SHAKLEE AREA KLANG,SELANGOR)



ASSALAMMUALAIKUM.. SALAM RAMADHAN UTK SEMUA PEMBACA BLOG YANA.
JOM KEKAL CERGAS DIBULAN RAMADHAN DGN ISOTONIK SIHAT DARI SHAKLEE.


Performance Drink Shaklee adalah minuman yang menjadi pilihan bagi mereka yang mementingkan kesihatan, lupakan minuman isotonik yang tinggi kandungan gula dan berkarbonat (bergas).


Mengapa Performance Drink wajib ada dalam setiap rumah?
Untuk pengetahuan semua Performance Drink boleh diminum seisi keluarga samada bapa, ibu juga untuk anak-anak yang aktif.


Antara kelebihan Performance Drink Shaklee ialah

Meningkatkan Daya Ketahanan Badan 
- Memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat, menggantikan air yang hilang sewaktu latihan fizikal, meningkatkan daya tahan otot dan memanjangkan waktu latihan tanpa mencederakan tubuh.

Membekal Tenaga & Daya Ketahanan Fizikal 
- Ia mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbangi metabolism air dalam tubuh. Ia mengandungi potassium, kalsium sodium, phosporus, magnesium dan chloride. Produk ini turut dirumus eksklusif untuk membekalkan tenaga fizikal terutamanya mereka yang menetap di kawasan tropika dan mereka yang aktif dalam kerja harian.

Mencegah Penyahhidratan 
- mengurangkan kehausan, mencegah penyahhidratan. melembabkan kulit  dan kelihatan muda.


Mengekalkan Paras Gula 
- Terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula darah yang penting bagi tenaga otot dan percepatkan sembuhan akibat kecederaan otot.


Siapa yang perlu mengambil Performance Drink Shaklee

Para atlet, mereka yang BERPUASA, sebelum dan selepas pembedahan, tidur lewat malam, cirit birit, tiada selera makan dan mereka yang  rendah paras gula juga sesuai untuk anak-anak yang sedang bersekolah dan aktif bersukan.


Satu hidangan yang lazat untuk diminum pada bila-bila masa dan dimana sahaja. Enak diminum begitu sahaja atau dicampur bersama minuman lain.


Perbezaan Performance Drink Shaklee berbanding yang lain ialah



Campuran Elektrolit OPTI-LYTE proprietari dengan campuran unik karbohidrat dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.


Gabungan Performance Drink Shaklee, ESP dan Mealshakes memang terbaik




LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP 
 EMAIL : norliyanakhai@gmail.com


PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts