Skip to main content

Atasi masalah Tumit Pecah, Tapak Kaki Kasar dan Menggerutu




Kawasan anggota badan yang mudah merekah, menggerutu, kasar dan pecah-pecah adalah kawasan sekitar tumit kaki atau tapak kaki. Ramai ibu-ibu yang hadapi masalah tapak kaki di sekitar tumit menggerutu dan kasar sehingga nampak ketara garis pecah-pecah yg berwarna hitam. Bukan sahaja tidak selesa tapi juga mungkin rasa malu dengan situasi tersebut. Ye lah kan, semua wanita idamkan kulit yg halus mulus termasuklah kawasan kaki. Jadi, apa cara terbaik untuk menghaluskan semula tapak kaki yang merekah, menggerutu, kasar dan pecah-pecah? 

Jawapannya HERBAL BLEND. 



Kenapa perlu atasi masalah tapak kaki menggerutu, kasar dan pecah-pecah ni? Tentu tak nak kan kalau jadi macam ni 

  • Tapak kaki yang merekah dan pecah-pecah akan memerangkap lebih banyak kekotoran ke dalam kulit. Jadi sel mati akan terkumpul dan boleh menjadikan kulit jadi lebih keras dan berwarna gelap. 
  • Mencacatkan penampilan. Kaki adalah cermin kepada kebersihan seseorang. Penjagaan kaki sama pentingnya dengan penjagaan anggota badan yang lain 
  • Akan terasa sakit apabila memijak lantai yang keras. Jika memijak karpet berbulu, kemungkinan bulu akan melekat di kawasan yang pecah. 
Cara yg paling mudah untuk mengelakkan tapak kaki pecah-pecah dan menggerutu adalah dengan sapukan dengan krim Herbal Blend. Kenapa perlu pilih Herbal Blend? Inilah keistimewaan krim herbal blend yang HOT. Kenapa HOT, hanya ada sejam sahaja di pasaran, lepas tu out of stock. Lebih hot dari segala vitamin HOT yg ada. 

  • Herbal blend tidak melekit apabila disapu. Ia seolah-olah seperti losyen, sapu dan terus meresap ke kulit
  • Boleh diguna pakai oleh bayi hingga la warga emas
  • Kandungan yang selamat kerana diperbuat daripada herba semulajdi seperti sage, horse chestnut, yarrow dan rosemary
  • Tidak terhad untuk kegunaan tapak kaki merekah sahja, tetapi untuk kegunaan ruam lampin, kulit eczema yang kering, luka-luka kecil, digigit nyamuk, gatal-gatal dan kulit menggepulas. 
  • Bebas paraben dan diuji secara klinikal oleh pakar 
Apa kata pengguna yg dah try? Berkesan ke herbal blend ni merawat tapak kaki yang pecah dan merekah? Meh tengok testimoni pengguna herbal blend.  


Berapa harga Herbal Blend? 
1 tiub hanya RM27.50 dan tahan berbulan-bulan bergantung kepada penggunaan. Kalau di rumah saya sendiri, saya akn pastikan herbal blend sentiasa ada. Bila  kene gigitan serangga atau luka-luka, herbal blend menjadi pilihan sbb krim-krim yang lain kebanyakannya mengandungi paraben. 



LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP 
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com

 

Comments

Popular posts from this blog

FAKTA DAN AUTA TENTANG BREASTFEEDING

AssalammualaikumMITOS PENYUSUAN :
Tugas menyusukan bayi bukanlah terlalu sukar tetapi akan menjadi sukar bila ada pelbagai ‘nasihat’ yg mengelirukan para ibu terutama yg baru pertama kali menyandang gelaran ibu… Percaya atau tidak antara tips kejayaan penyusuan adalah bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Campur tangan org sekeliling kadang kala boleh menyumbang kepada kegagalan menyusukan bayi, bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Hanya ibu yg memahami kesihatan tubuh badannya dan kemampuan utk memberikan yg terbaik buat si manja. Hanya ibu tahu apa yang diperlukan tubuhnya dan apa yang perlu bagi menyokong keperluan tersebut. Dalam mencari ilmu penyusuan, kita tidak boleh main dengar aje sumber yang tidak sahih. Kadang-kadang, kita boleh pula percaya bulat-bulat apa yang kita dengar walaupun tak tahu kebenarannya, tak pernah alami, mahupun membuat kajian tentangnya. Jadi mari kita tengok rupa-rupanya banyak perkara yang telah di letakkan “negative mind se…

RAHSIA KECANTIKAN 7 ARTIS MALAYSIA DENGAN SUPPLEMENT

Rata² ramai yg sy tgk terlajak laris nk cantik mcm artis.. tapi MALAS nk konsisten mcm retis tu.. untuk pengetahuan korang la kan.. artis2 tu sume da di hadapkan dengan supplement bertahun2 dan ade yg dah dari kecik family diorg suh amalkan.. yg kita kita ni.. baru bulan ni makan.. tu pon culas.. nk overclaim pasal supplement.. mmg la ade yg tiruan berlambak.. sbb tu perlunya penyelidikan terperinci ye.. dan yg penting sy jual supplement sume selamat semulajadi dan in shaa allah berkesan.

Jom tgk 7 artis yg mmg amalkan makan supplement ni.. xkisah la dari jenama Shaklee ke.. jenama lain ke.. tapi nk di tekankan di sini betapa pentingnya Supplement di zaman serba moden ni.. almaklumla ayam pon da pandai pakai botox cucuk tang situ tang sini.. sayur pon da pandai men kacuk² skrg nk bg ngam bg gebu gebas.. huhu..

1 - ) Miss Nina


2 - ) Ayu Raudah


3 - ) Rita Rudaini


4 - ) Yasmin Hani


5 - ) Ashraff Muslim


6 - ) Datin Norjuma


7 - ) Dato' Siti Nurhaliza



CARA TIDUR,BERDIRI DAN DUDUK YANG BETUL BAGI IBU HAMIL

Xde text byk².. just tgk je gambo..pasti u ols akan faham.. selamat mencuba dan pasti kene cube jugak okeh.. gud luck.. ^_^
CARA TIDUR.. AKU PON KEKADANG SALAH TIDO JGK SEBAB XSELESE BILE BABY BYK TENDANG BILE NGIRING.. HEHE.. TP KEJAP JELA..
SO FAR MASIH BETUL DAN SADO LAGI AK TIME BERDIRI.. HEEHE..
MMG NAK KENE DUDUK LETAK ALAS KAT BELAKANG TU. KALO IDOK OI MAK.. BOLEH RANAP TULANG BELAKANG RASENYE.. HEHE.




LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com