♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Monday, December 19, 2016

MOMENT IBU BERANAK SATU


Assalammualaikum,,

Selamat siang semua.. rasanya lama sangat dah  x menaip kat sesawang ni.. rindu sngt  nk menaip.. tapi internet kat lappy xde.. plus memule byk sngt hal yg xdpt dielakkan.. huhu.. boleh pakai x alasan tu. hehe.. 

xbyk cerita nk kongsi cuma cukup la kalau sis bgtaw kenangan cukup indah membesarkan Zahirah depan mata.. even ibu keje sekejap masa zahirah berumur 8bulan smpai 1 tahun 6bulan. ibu benti keje sbb stress ngat ngat keje ngn head yg ish.. entah la.. so ibu ambik keputusan berenti keje n jg zahirah sendiri.. ehehe.. n now ibu sepenuhnya jg anak ibu.. bukan mudah ye taw sis nk jg zahirah ni.. byk cabaran dan semua tu sis jadikan memori..ibu² senior mesti lg berpengalaman kan.. sis kire ibu junior lagi.. 

* KEEP BF ZAHIRAH
Alhamdulillah zahirah dah setahun 8 bulan dan still bfeeding lagi. .semoga ibu kuat. Almaklumla gigi zahirah dah nk penuh.. so sis extra carefull..huhuh..

* SINGA JADIAN MMG WUJUD
hehehe.. mmg taw.. bygkan la time sis rehat adalah time zahirah tido.. itupn rehat kejap je.. dap tu x kemas lagi. tu ha kain berlonggok xlipat lagi.. dalam mesin kain xsidai lagi..huwaaaaa... sis settle je buat sume tu taw² baru duduk nk luruskan kaki zahirah dah merengek bangun carik ibu yg xde kat sebelah.. huhuhu.. belom lagi time sis kat bilik bertenang.. ade pasukan sorak dari luar secara tiba² yg membuatkan sis rase mcm GRRRRR... suara yg lembut tiada lagi taw.. dulu sis lembut kalau berckp..eekeekeke..

* TIADA MASA UNTUK DATING
Btl taw.. bygkan la suami sis jenis bapa penyayang.. kalau zahirah xd bawak skali dia dah nk cepat balik la nnt adik tu la ini la.. huhu.. sis pasghah taw..tapi xpela.. daripada dia sibuk piki hal mompan lain kat lua.. eh sis 7hari ganyang taw..wakakakaa...

*NO TIME FOR DIET
Haahaha... sis walaupon jual shaklee.. tapi sis tolak dulu utk diet sbb sis BFeeding zahirah..so sis akan lapa.. sis mrh lg sis lapa.. so sis xd mase la nk piki diet.. tp sis gemok lalu sis stress.. sis bila stess sis makan..haaha.. so ape tu diet?? sis lupe..huhu..

*24JAM KERJA
Sis sngt setuju bila org ckp suri rumah kerja lebih 24jam.. sbb sis sendiri rehat pon curi².. malam tido bangun susukan zahirah.. bangun pagi siapkan bekal suami sis,,, lepas tu sambung buat kerja rumah, anak sis bangun perlu sis layan... bg makan.. dia sepahkan rumah.. sis kene kemas..lepas kemas sepah lagi..kemas lagi.. smpai suami sis balik dia ckp sis xkemas rumah.. euu.. sis ijau taw kdg²...hahahaha... tapi sis happy.. at least family sis depan mata..huhu..

Ok la korang mesti nk tgk ank sis yg comel mcm sis kan.. korang bleh tgk facebook sis.. kt situ ade byk moment pasal zahirah.. Kantoi sis rajin update fb tapi malas update blog.. jgn kecam sis gais.. 




 

LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts