♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Thursday, February 4, 2010

--[ORG GILE FARMVILLE..AKU GILE NUFFNANG]--

hahha..gelakguling malam nih ak jadi pengembara sekejapangel mau xnye.. semenjak blog ak nih ade iklan..nuffnang r kansengihnampakgigi.. hah jgn gelak ea.. ak mmg agak lmbt skit r updated dgn mende2 nih.. mau xnye.. sibuk melayan perasaanputuscinte hahahaa... kan dah ketinggalangigil padan muke ak.. huhu.. ak mule2 tgk r blog org lain apesal ade iklan nih.. kene byr ke nk buat iklan nih.. pastuh ak tgk blog membe ak pon ade.. haish.. pastuh ak ni xphm cmne nk bt kansoal pastuh ak pon menjelajah melalui en.google la kan.. pastuh ak taip r cmne nk buat nuffnanggelakguling (bapak bangang search gne ayt cmtu) pastuh ak jmpe r 1 blog nih..klw xsilap ak blog dilarang melarang kot.. huhuhu.. lupe lak blog mane ak jmpeadus pastuh ak ikot step by step.. dan akhirnya ak jmpe jgk care2 die nih.. hahaha... mmg kelam kabut ak nih.. ak ingt kene byr dulu br leh bt iklan nih.. bangekgatai kehkehkeh... bukan ak ape la kan..bosan sebenanye.. ak tgk akt fesbok org sibuk melayan farmville.. ak nih tapaham apekebende ntah.. g pon klw nk join tenet bapak r lembap.. huh.. so skrg blog ak dah ade nuffnang nih mknenye ak akan melepak kat sini ajela.. hahaha... tgk2 blog org..seronok.. klw r ak xdelete blog lame aksigh tp nk buat cmne pdn la muke aktumbuk hahaha... ak xreti r nk aja korg nk buat nuffnang pnye iklan nih cmne.. korg try je r klik kat nuffnang adds tuh kan.. then korg follow je r instruction die.. ala korg mesti lagi power pick up dr ak kansiul ak yg agak slow ni pon blh jgk tp xpower r sekadar mengisi kekosongan hidup ajepinokio kahkahkah... ok r gud luck r utk korg ea... same2 r menjana pendapat lebeh dgn nuffnangpeluk hahahaha... promote skitsenyumkenyit ok r chaubabai ~!!!
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts