♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Sunday, February 7, 2010

--[SKANDAL ITU SERONOK KE??]--


nih kepala dah semakin tepu nih.. xtataw camne nk buat nih.. ak kejam ke skrg nih?? perit r nk tanggung mcm nih.. sighpenantian..menanti.. dan setia menanti.. huh.. ak tnye kwn2 ak.. senyum jz mintk pendapat r kan.. antara jawapan die ak buat conclusion r kan.. sume ckp "ha ko tunggu je r kan tp dalam pada ms yg same ko poye2 r"peluk bapak ayt sedap jeketukmeje hah ak mmg cmtu dulu ak xtipusengihnampakgigi tp skrg nih ak rase ishh rubbish r itu semuatumbuk mau nye tidak.. ak nih dulu pnh psg skandel kan... pastuh ak sendiri xterbendung r kan.. sewel jgk ak r waktu itu.. so skrg nih kan.. ak rs r ak pangkah dia dalam hidup ak.. means bkn buang die ea.. ak pangkah die.. nerdmksudnye ak dah mark only him.. hahahah.. membe ak pnh ckp.. hah dibuatnye besok die mmg xhingin ngn ko r kan cmne.. huh.. ak ckp balik kan kwn ak.. ak xsuke berteka teki.. ayamak nk kepastian yg pasti dari dia.. bukan org lain.. ayamklw kene tolak watu tu.. baru r ak berambus dr pandangan mate die.. hehee.. die xkn nmpk ak agi r pstuh.. itu ak.. tp blh ke x tu bia ak je yg settlekan diri ak nih.. dulu ak pnh hadapi bende nih.. ak blh handle even separuh mati r jgk.. tp ak hidup je agi smpai skrg.. so mksudnye ak masih mampu agi r.hekhekhek.. sengihnampakgigierm.. pada korg r kan..skandel tu ape ea?? klw korg tnye ak r kan.. skandel tu pencarian calon terbaik kot.. muahahahaha.. mendalam sungguh maksud ak kan.. hehehe.. yes.. skendel is gud.. but once u find the betterman.. just focus to him.. only one.. muakakakaa.. bermadah dalam owang puteh lak ak nih.. ehehehe.. terpulang r korg nk skandel ke x.. yg penting korg pandai mkn..pandai simpan.. n ak.. xd skandel kot skrg.. muakaka.. single but available only 2 himsenyumkenyit.. my M..senyumkenyit muaakaka.. gile mroyan ak nih.. hhaha.. xsalah mengharap andai kite kuat semangat n bersedia menerima kekecewaan.. yg penting ade usaha yg diselami dgn keyakinan.. wehu... sungguh r ak ni berusaha kan.. klw bab belaja tu mampuih r ak nk usaha mati2an cmni.. muakakaka.. jelir
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts