♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Friday, April 23, 2010

--[BAGUS KE BEN ASHAARI TU?]--

very gud nyte tok semua.. ehehe... erm.. mlm ni ak tokleh tido sbb sok ak xambik O.t .. wuuuu... hahaha... bkn xnk tp kang org kate ak mengalahkan nepal lak keje xingt nk cuti.muakakak... keje ak sngtla mcm byk..sengihnampakgigi tp xpe.. struggle je smpai mencapai target dptkan 1 aset.. moto or kete?? xtaw agi..ehehee... sbnanye td baru je lepas berjln2 tgk blogger lain..ehehe.. apesal ak termiss lak i blogger nih.. ben ashari?? seyes xknl.. sengihnampakgigi ngeh3x.. memula tgk kat page dauspozi.com tu.. amende la die nk sngt ben ashari tu tgk blog die.. n d sebbkn ketidak ade mood ak mlm tu ak xbkk r page ben tu kan.. ehhe. hebat ke?? aahaha..pastuh ak bkk agi 1 blog nih.. miss lolly.. sbnanye blog ak yg dulu tu lolly nih penah singgah.. taw psl pe?? pasal tomok..wakakaka... ak jln sane dulu ak buat nm yana awek tomok .. wakakak.. aleh2 ade respon lak die dtg balik blog ak..muakakaka.. bapak malu time tuh..malu sikit je.. xd smpai bapak2 nih..wakaka.. hah kat entry die pon ade jgk nm ben ashari nih.. adess... ak pon xpuas ht.. bagus ka ben tuh? ben 10 kah? wakakaka.. pastuh ak bkk.. makk aih.. newbie.. tp blog.. mant0lllllnangih pelik ak.. siap ade domain agi.. .com gitu.. uwaaa... ceh ak nk sedeh pesal... ehehe.. tu r pdhnye suke ngt tuka2 blog..ni blog ke-3 ak kot.. start dari ak mule berblogging thn 2008 cmtu r..pastuh bengang punye psl delete.. asal bengang je delete.. eleh bese r.. ht tgh pns.. xmatured lak time tuh..ekekeke.. so skrg.. blh d katekan matured r skit.. ekekeke... ahh xpe2... skrg ak da puas ht nape ben tu asyik org nk masuk je tgk kan.. xpela.. ak bermurah ht nk naik kan trafik ben.. pdhl jeles sungguh.. ehehe.. ni tgk r sendiri bagus xbagus blog die nih.. korg sendiri nilai..ihikhik BEN ASHAARI
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts