♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Monday, May 17, 2010

--[AKU JATUH CINTA DGN BLOG ITU]--


ehem.... korg jgn ingt BEN ASHAARI je blh buat terjah menerjah ni.. ak pon boleh la.. hehe.. tapi ak bkn nk jadi jd cm ben ea.. ak jz tepeg0n aje ngn 1 blog ni.. pestime ak jatuh cinta ngn blog owang lain.. td ak masuk je blog die...w0w... OMAIGOD... telepantastik die punye edit pic kat blog die..hehe... semart seyot... ak byk kali masuk kat blog2 org tp tapenah ak masuk je ak diam.. tergamam la kan.. ak la.. tataw korg cmne kan.. so ak rs blog die yg terbaik dalam pandangan mata kasar serta penelitian mata hati ak.. cewah.. muahahaa... ini la die org yg bertuah sebab menajdi satu2nya blogger yg ak agak kagum cme sbb gmbr yg die edit tu.. dgn itu ak hadiahkan die dgn 1.....peluk pelukan.. nak ambik cepat peluk ketat2.. muahahaha... joking.. ehehe.. utk blogger ini.. AWAK PNYE GMBR ITU.. TERBAIK...pada aku malu mmg kau bukan insan biase.. ehehehe...

ni ha blog yg ak ckp kan ni.. tgk la cepat.. NAH

atas skali tu la gmbr yg dah berjaya buat ak terpegun.. mintk izin tuan blog.. haha.. curik dan publish kat sini.. ehehehe.. jgn mara saye tabesalah.. huhu


p/s* harap maklum sy bukan nk mengorat die tp sy cme kagum dgn bakat die je.. T_T sy xbersalah.. huhuhu








pls vote my blog..yanakhai dgn memFOLLOW sy ye TQ
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts