♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Thursday, May 13, 2010

~BLOG AK DI INTAI OLEH TOMOK~


tolong jgn jeles dgn saye ye ..haha

hahaha... nape?? tapecaye...!!! cayela ak tatipu... xcaye BACA NI!!! hahaha... so?? da caye lom?? tgk komen tu?? tomok kan:D tapedulik r sape pon kan tp nama tu tomok.. cilabat t0l kwn ak nih.. ak punye r excited gile nmpk nm tomok komen kat blog ak kan.. dan2 je rupenye die.. aa xpe2.. dalam hati pdhl benanah je.. kecewe r kate kan tomok kementot upenye.. wakakaka...erm.. agak2 korg la kan.. tomok ade tersesat xmasuk blog ak ni malu fulamamak...!!! bajet diriku ini adalah diana daniele? omaigod.. hakikatnya ak hanyalah norliyana.. sedey.. T_T hahaha... tomok...!!!! masuk la blog ak.. komenla yg kau btl2 tomok..wakakaka.. gila!!! ha'a la.. ak da penat da usha baik je tomok tu.. dulu kecik2 bg surat kat die reti lak die nk bls,,.. ni da ak post virtual agi xmo lak komen.. belasah kaw tawla.. eiii...ak rase ak nk jadi mcm ben ashari la.. buat entry jelajah blog kan ..wakakaka.. kalini ak pnye entry agak2 nye nk buat tajuk die.. "AKU NAK TOMOK TERJAH BLOG AK" ala2 blog DAUSPOZI tu.. nak sngt BEN ASHARI tu terjah blog ijau die.. muakakaka.. amende la.. hhaha.. ben pon tanak tgk blog ak nih.. ni kan lak tomok.. waaaa sedeyy T_T wahai ben malu bilakah mau singgah sinimaluhahaha.. merayu nih..wakakaka... smpai ketua kot baru mereke tu perasan kewujudan blog dan pemilik blog yg cute nih.. pastuh br mereke menyesal time tu.. muakakaa.. klw menyesal.. hahahaha...ape2 pon.. ending penunggu gunung raya tu mmg xpuas ht.. mmg lumrah rumah siap zink lak bebunyi.. wakakaka.. nyteminum<--utk sesape yg tokleh tido..minumla nescaffe













p/s* pssttt... ni r tomok yg intai blog ak ni.. cilabat ...hahaha amik kau!!!



pls vote my blog..yanakhai dgn memFOLLOW sy ye..TQ


Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts