♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Friday, May 14, 2010

--[SELESAI SUDAH AUDIT ISO]--

harini selesai sudah audit iso kat company ak ..haha.. tp ape kaitannye dgn ak sbg KERANI PRODUCTION aje kat situ?? hahaha.. ape ingt ak buat keje production je ke?? wakakaka.. ak ni kan budak rajin.. sume keje ak nk buat.. sebaik keje makcik cleaner tu ak tabuat.. lagi parah klw keje btlkan mein pon ak nk try.. over namenye tu..wakakaka... bajet bos pandang la kan.. hai bos.. wahahaha... cmne ak blh terbabit dlm ISO ni?? cmni.. sebbnye senang je.. pembantu exec yg buat keje2 ISO tu xdtg da bape hari.. so kene kene rushing buat keje sorg2.. worstly.. die kene tuka sume dokumen ISO tu.. imagine..T_T n korg2 yg taw psl ISO ni mesti taw bape byk dokumen ISO kan.. n imagine semua dokumen kene tuka n kene print pastuh kene copy n distribute kat bape org kan??? walawei.. ak yg xde kenemengene ni pon terbabit.. ahaha.. hikmahnya ye tuan2 dan puan2... sy dpt bekenalan ngn semua department kat company sy tu dan dpt berjln2 1 syarikat.. daripada office.. g kat lua office... daripada tmpt sejuk.. ke tempat panas.. wahaha.. penat gile but ok la as new workers kan.. new ke?? hahaa... da 3 bulan.. baru r kot.. klw pregnant xn buncet agi ...muakakaka... ok sy penat.. harini sy sakit per0t kerana perempuan.. paham2 ye.. T_T

p/s blog sy lap lip lap lip ke??? korg ade yg masuk wad ke bc blog ak ni T_T tolong jgn hentam sy..hahaihikhik




pls vote my blog..yanakhai dgn memFOLLOW sy ye TQ
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts