♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Thursday, July 29, 2010

--[MEMBALAS TAG YANA AZIZ]--

ye ye yana aziz.. ak balas tag kamu ya.. sory lmbt... got many thing 2 do ..even bercuti pon masih membz kan diri menjalani terapi mata ya.. hahahaa.. snt taboleh belah.. muhahahaa..ok ak jwb Y(^_^)Y


1) bagaimana anda jadikan blog anda sebagai medan dakwah?

-- erm.. ak xberape reti sngt na berdakwah een pnh jadi setazah ganti kan dulu.. tp ak ade jugak paste kan amalan2 baik.. hehee.. ilmu jgn kedekut na share.. buat baik berpada2.. buat jahat jgn na buat byk2 kali.. xbyk ak berdakwah dlm blog ak ni.. im sorry T_T hahaah

2)sumbangan selama anda menjadi blogger?

--sumbangan??? tade kot.. ak sendiri na dpt sumbangan dr nuffnang ni xbyk.. hahahaa... ak share je ape ak ade .. itu je.. tataw la menjadi sumbangan pade mereke2 di luar ataupon tidak.. muahahaha

3)apa yang anda dapat sepanjang menjadi blogger

--of coz ak dpt byk kawan.. ak dpt byk ilmu.. dpt byk duwet.. tipu je bab duwet tu.. hhaa.. ak dpt ilmu paling byk..ilmu na buat blog.. na buat widget n what so eva.. hahaha...

4)blog yang jenis camner yang anda suka stalk.

--blog ape ea?? byk senanye.. ehem.. ak suke blog AINUDDIN ehehehe... suke kat blog je.. n die antara blogger yg agak rapat tp tarapat sngt.. rapat dlm dunia virtual aje.. miau.. gediQ uhh.. seyes tade pape.. selain beliau ade jugak blog lain yg jadi kwn rapat ak..blog HATI TUPAI huhuhu.. ehem.. promote jugak di sini..haahahahaa...


5)tag lagi 5 kawan

--erm... tataw r na tag sape gigil agak2 klw u all na ambik tag ni u all ambik je i rela.. n kie leh jadi kwnpeluk heeheh...


p/s* to yana aziz.. sy da.. hahaaha...








pls vote my blog..yanakhai
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts