♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Monday, July 26, 2010

24july-semangat aku kembali



time kasih kwn2... T_T


24 july 2010

Tarikh blh di katakan hari bahagia setelah sekian lame ak kehilangan sebahagian semangat utk bangkit.. yes.. kite perlukan sokongan org sekeliling kadang2 utk naik kan semangat.. seperti yg sedia taw.. ak mengalami kemalangan dan sebahgian dari semangat ak mmg ak rasakan sudah takde.. ak sendiri blh merasakan bagaimn rs patah semangat.. selain sokongan family.. ak perlukan kwn2 ak time susah senang.. 24july.. DEWI,YANA AZIZ, HAFIZA,CHUB,MIZA... terima kasih atas kehadiran korg.. sedikit sebyk ade perubahan dlm diri aku.. ye ak blh gelak.. sekian lame ak rskan ak xgelak.. mmg lain sngt rs hidup ak skrg... i need 2 learn how 2 speak.. erm.. pelik kan.. kene blaja berckp dan senyum..gelak n wat so eva… kehadiran korg sedikit sebyk merubah life ak.. thnks.. ak hargai sngt kehadiran korg… cme xdpt lame bork ngn korg kan.. i need 2 go 2 hospital 4 check up.. tp uhh... doktor pulak tadpt dtg coz bz an.. penat je ak g sane n menyebbkan korg kejap je an lepas rindu nan aku.. ehehehee... miss gile dah ni nk lepak bersama kwn2... insyaALLAH afta ak fully recover myself.. ak akan jmpe korg n kite akan same2 laksanakan aktiviti kite bersame.. bkn seronok je ak akan pastikan kite beronok-ronok nnt,,, :D excited nk recover balik... insyaALLAH aku akan sembuh dgn cepat :D

p/s* knp ak rs ayt2 ak semakin pelik?? Omaigod T_T











pls vote my blog..yanakhai
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts