Skip to main content

24july-semangat aku kembali



time kasih kwn2... T_T


24 july 2010

Tarikh blh di katakan hari bahagia setelah sekian lame ak kehilangan sebahagian semangat utk bangkit.. yes.. kite perlukan sokongan org sekeliling kadang2 utk naik kan semangat.. seperti yg sedia taw.. ak mengalami kemalangan dan sebahgian dari semangat ak mmg ak rasakan sudah takde.. ak sendiri blh merasakan bagaimn rs patah semangat.. selain sokongan family.. ak perlukan kwn2 ak time susah senang.. 24july.. DEWI,YANA AZIZ, HAFIZA,CHUB,MIZA... terima kasih atas kehadiran korg.. sedikit sebyk ade perubahan dlm diri aku.. ye ak blh gelak.. sekian lame ak rskan ak xgelak.. mmg lain sngt rs hidup ak skrg... i need 2 learn how 2 speak.. erm.. pelik kan.. kene blaja berckp dan senyum..gelak n wat so eva… kehadiran korg sedikit sebyk merubah life ak.. thnks.. ak hargai sngt kehadiran korg… cme xdpt lame bork ngn korg kan.. i need 2 go 2 hospital 4 check up.. tp uhh... doktor pulak tadpt dtg coz bz an.. penat je ak g sane n menyebbkan korg kejap je an lepas rindu nan aku.. ehehehee... miss gile dah ni nk lepak bersama kwn2... insyaALLAH afta ak fully recover myself.. ak akan jmpe korg n kite akan same2 laksanakan aktiviti kite bersame.. bkn seronok je ak akan pastikan kite beronok-ronok nnt,,, :D excited nk recover balik... insyaALLAH aku akan sembuh dgn cepat :D

p/s* knp ak rs ayt2 ak semakin pelik?? Omaigod T_T











pls vote my blog..yanakhai

Comments

princess^^lily said…
ok..kteorg dah dtg..so ko kene cpt sembuh k..n pastu jaga diri bebaik tau..:)
YanaKhai said…
thnks yana... terharu gile... :( insyaALLAH ak akan sembuh dgn cepat dan pantas... ^_^
fana.akim said…
hoho..glamour nye pic aku ade kat ko..haha..erm,ape2 pon..semoga cepat sembuh..tak sabar nak ronok ngan ko..hahaah
YanaKhai said…
erm.. xsaba jugak nk lepak2 ngn ko.. cite2 bangang bersame lagi.. hahaha... its ok.. tengkiu ea dewi.. :D eheehe

Popular posts from this blog

FAKTA DAN AUTA TENTANG BREASTFEEDING

AssalammualaikumMITOS PENYUSUAN :
Tugas menyusukan bayi bukanlah terlalu sukar tetapi akan menjadi sukar bila ada pelbagai ‘nasihat’ yg mengelirukan para ibu terutama yg baru pertama kali menyandang gelaran ibu… Percaya atau tidak antara tips kejayaan penyusuan adalah bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Campur tangan org sekeliling kadang kala boleh menyumbang kepada kegagalan menyusukan bayi, bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Hanya ibu yg memahami kesihatan tubuh badannya dan kemampuan utk memberikan yg terbaik buat si manja. Hanya ibu tahu apa yang diperlukan tubuhnya dan apa yang perlu bagi menyokong keperluan tersebut. Dalam mencari ilmu penyusuan, kita tidak boleh main dengar aje sumber yang tidak sahih. Kadang-kadang, kita boleh pula percaya bulat-bulat apa yang kita dengar walaupun tak tahu kebenarannya, tak pernah alami, mahupun membuat kajian tentangnya. Jadi mari kita tengok rupa-rupanya banyak perkara yang telah di letakkan “negative mind se…

RAHSIA KECANTIKAN 7 ARTIS MALAYSIA DENGAN SUPPLEMENT

Rata² ramai yg sy tgk terlajak laris nk cantik mcm artis.. tapi MALAS nk konsisten mcm retis tu.. untuk pengetahuan korang la kan.. artis2 tu sume da di hadapkan dengan supplement bertahun2 dan ade yg dah dari kecik family diorg suh amalkan.. yg kita kita ni.. baru bulan ni makan.. tu pon culas.. nk overclaim pasal supplement.. mmg la ade yg tiruan berlambak.. sbb tu perlunya penyelidikan terperinci ye.. dan yg penting sy jual supplement sume selamat semulajadi dan in shaa allah berkesan.

Jom tgk 7 artis yg mmg amalkan makan supplement ni.. xkisah la dari jenama Shaklee ke.. jenama lain ke.. tapi nk di tekankan di sini betapa pentingnya Supplement di zaman serba moden ni.. almaklumla ayam pon da pandai pakai botox cucuk tang situ tang sini.. sayur pon da pandai men kacuk² skrg nk bg ngam bg gebu gebas.. huhu..

1 - ) Miss Nina


2 - ) Ayu Raudah


3 - ) Rita Rudaini


4 - ) Yasmin Hani


5 - ) Ashraff Muslim


6 - ) Datin Norjuma


7 - ) Dato' Siti Nurhaliza



CARA TIDUR,BERDIRI DAN DUDUK YANG BETUL BAGI IBU HAMIL

Xde text byk².. just tgk je gambo..pasti u ols akan faham.. selamat mencuba dan pasti kene cube jugak okeh.. gud luck.. ^_^
CARA TIDUR.. AKU PON KEKADANG SALAH TIDO JGK SEBAB XSELESE BILE BABY BYK TENDANG BILE NGIRING.. HEHE.. TP KEJAP JELA..
SO FAR MASIH BETUL DAN SADO LAGI AK TIME BERDIRI.. HEEHE..
MMG NAK KENE DUDUK LETAK ALAS KAT BELAKANG TU. KALO IDOK OI MAK.. BOLEH RANAP TULANG BELAKANG RASENYE.. HEHE.




LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com