♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Wednesday, August 11, 2010

--[HARI 1ST PUASE AKU PULAK KENE SAMAN]--

SALAM RAMADHAN UKT SEMUA WARGA BLOGGER....sengihnampakgigi

harini insyaALLAH kita akan selesaikan hari pertama berpuase dgn lancar.. hehe.. adik2 pose cmne?? ank buah yana balik skola jln kaki pastu ambk alasan utk xpuase.. ceh.. ade2 je..

ok nk cite panas ht yana di hari pertama puase nih.. bengang sngt.. xhbs2 lagi rupenye cite yana excident.korg pon da muak loyak2 tekak nk bc..(klw ade org bc la kot) miakakaka.. sngt sy terharu okeh.. waklu..kakaka.. ok pg td org admin tmpt yana keje ade kol then nk soh driver yana(yana org kaye okeh) waklu!!tumbuk hahaa.. driver company yana.. utk anta yana g balai polis buat report okeh..! then yana siap2 r dlm kul 9.30 die dtg.. n di bawala yana ke balai polis teluk panglima garang n yana di gari(bed0se uh boh0ng time bln p0se) kakaka..ok tipu.. ! jelir yana pon ckp nk buat report excident jatuh moto ngn moto.. then tup2 kene g banting coz katenye klw melibatkan kenderaan lain kene g bhgian trafik.. ntah i do know sngt la bout law ni kan.. akakaka.. i dulu ambik management siul wakakaka.. bapak belagak si0t tp keje kerani jugabanyakckp

ok smbung.. then smpai banting yana pon ckp la nk buat report.. pastuh check no flat mot0 yana.. upenye that gurl da buat report..(dlm ht tu ntah ape die ngar0t) kakaa.. pastuh yana da pot pet pot pet.. die soh cite cmne jd excident tu.. then yana kene jmpe ketua p0lis negara (batal p0se memb0h0ng byk2 kot) ahahahaa... jmpe polis yg ambik kes tu.. then aleh2 yana da cite.. tup..kene saman rm 300.00duit omak aih.. apesal?? then tats budak xkene byr pape?? uik..!! rasuah kaadacall miahahaha... then yana klua jap ambik borg spital.. kat dlm ade driver yana senyumkenyit ngn polis tu.. then settle yana ambik surt saman tu.. ok balik la suda ke kereta...tepuktangan

dalam kereta abg driver ckp ngn yana die xpuas ht coz die rs ade yg xkene ngn report yg sorg lagi..n die ckp yana langgar "org tua tu" ke? yana pon xpastifikirhah org tuahah ehh..yana langgar budak la..budak pompuan.. bwh um0 kot.. xpakai helmet k0t..xd lesen k0t.. bertubi2 soklan ak bantai..hahaha.. then br la dpt taw yg sbnanye bapak budak yg yana langgar tu die buat report palsu.. die ckp yana langgar die thts means org tua tu ade lesen n yana la salah.. ok2 klw begitu taktik kot0r lu..

p/s* awal2 family yana xbg buat report coz xnk kec0h2 coz membe2 ..1kg plak..haha.. so skrg?? ape tindakan u all?? korg kene tikan ngn membe sendiri bai.. wa yg kene bayar saman tu bai.. lu ade piki wa ke bai..?? bla la lu... len kali jgn pecaye kan org sngt2..bahaye..senyumkenyit

tamat...oke bye angel

pls vote my blog..yanakhai
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts