Skip to main content

--[SY SERAB0T OK BYE :) ]--

OK otak mmg serab0t nei ok..!! seyes doh xmaen2.. nape nei sedih erm.. ok cmni la.. sy da print da form utk PNM kan.. so xd mslh sib0k na g cc naek ape kan.. ok td akk sy anta.. hehe.. cmni citenye.. sy da print..then sy da isi form.. then sy na anta la kan form tu.. so tade mslh.. doakan aje sy d murahkan rezeki even kat ne pon sy dicampak kan.. haha.. n0 pr0blmayam hahaa

yg serab0tnye ni.. sy na beli kete mslhnye.. bejaman da impikan.. ritu na beli pot pet p0t pet lak kan ade org tabagi kan.. coz xpenting sngt an ak beli kete katenye.. ok n0w what? ak jatuh m0tot ok.. omaigod xmo cite seram...diam ye then pul0k ckp sy xd izinkan naek m0to g keje.. ok fine bye~! kakaka.. s0 what skrg cmne sy na g keje nnt!!xpasti saya na tumpang 0rang?? hah?? hell0 memule dul0 i tumpang 0rg u 0lls~ sume ckp ape kat i?? hah!! uih pedih noe tinge ni ckp i menumpang org an..ihikhik smpai i ade emergency i day u 0lls~ tud0h i g date nan 0rg office lak~!! omaig0d merajuk even klw la bt0l an ehh u o0lls sume kene p0tong gj ke klw i xdtg keje.. hahaha.. u 0lls sngt funny,.. peace

relatednye kedua-dua story itu adalah.. if i dpt keje di PNM( perpustakaan negara malaysia) kan..then if i ade sebijik kete if tabesa p0n takpe la an.. i b0leh la g keje n tasusahkan u 0lls sume ..haha.. n if itu p0n nnt u 0lls pertikaikan.. i xteragak2 i na sepak terajang mul0t2 u 0lls.. ok kesabaran i ade batasnya.. dont judge me fr0m my smile.. hahaa.. h0pe u 0lls understand..

The Story was End..Ok bye sengihnampakgigi



pls vote my blog..yanakhai

Comments

fana.akim said…
kete ape ko nak?vios ar beb..huhu
YanaKhai said…
ye r dewi ak xmampu nak beli vios.. ko boleh r..

standart ak viva ijau tacantek je.. wakakakaak~!! itu je yg ak mampu.. muahahahaa
fana.akim said…
munguk..pergh..perlu ke specific kan kereta itu..ahakz!!..hahaha
YanaKhai said…
ak rs viva je ak mampu.. ingt nak ambik itam ke puteh ke.. tp xd lak.. wakakakakaaka

Popular posts from this blog

FAKTA DAN AUTA TENTANG BREASTFEEDING

AssalammualaikumMITOS PENYUSUAN :
Tugas menyusukan bayi bukanlah terlalu sukar tetapi akan menjadi sukar bila ada pelbagai ‘nasihat’ yg mengelirukan para ibu terutama yg baru pertama kali menyandang gelaran ibu… Percaya atau tidak antara tips kejayaan penyusuan adalah bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Campur tangan org sekeliling kadang kala boleh menyumbang kepada kegagalan menyusukan bayi, bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Hanya ibu yg memahami kesihatan tubuh badannya dan kemampuan utk memberikan yg terbaik buat si manja. Hanya ibu tahu apa yang diperlukan tubuhnya dan apa yang perlu bagi menyokong keperluan tersebut. Dalam mencari ilmu penyusuan, kita tidak boleh main dengar aje sumber yang tidak sahih. Kadang-kadang, kita boleh pula percaya bulat-bulat apa yang kita dengar walaupun tak tahu kebenarannya, tak pernah alami, mahupun membuat kajian tentangnya. Jadi mari kita tengok rupa-rupanya banyak perkara yang telah di letakkan “negative mind se…

RAHSIA KECANTIKAN 7 ARTIS MALAYSIA DENGAN SUPPLEMENT

Rata² ramai yg sy tgk terlajak laris nk cantik mcm artis.. tapi MALAS nk konsisten mcm retis tu.. untuk pengetahuan korang la kan.. artis2 tu sume da di hadapkan dengan supplement bertahun2 dan ade yg dah dari kecik family diorg suh amalkan.. yg kita kita ni.. baru bulan ni makan.. tu pon culas.. nk overclaim pasal supplement.. mmg la ade yg tiruan berlambak.. sbb tu perlunya penyelidikan terperinci ye.. dan yg penting sy jual supplement sume selamat semulajadi dan in shaa allah berkesan.

Jom tgk 7 artis yg mmg amalkan makan supplement ni.. xkisah la dari jenama Shaklee ke.. jenama lain ke.. tapi nk di tekankan di sini betapa pentingnya Supplement di zaman serba moden ni.. almaklumla ayam pon da pandai pakai botox cucuk tang situ tang sini.. sayur pon da pandai men kacuk² skrg nk bg ngam bg gebu gebas.. huhu..

1 - ) Miss Nina


2 - ) Ayu Raudah


3 - ) Rita Rudaini


4 - ) Yasmin Hani


5 - ) Ashraff Muslim


6 - ) Datin Norjuma


7 - ) Dato' Siti Nurhaliza



CARA TIDUR,BERDIRI DAN DUDUK YANG BETUL BAGI IBU HAMIL

Xde text byk².. just tgk je gambo..pasti u ols akan faham.. selamat mencuba dan pasti kene cube jugak okeh.. gud luck.. ^_^
CARA TIDUR.. AKU PON KEKADANG SALAH TIDO JGK SEBAB XSELESE BILE BABY BYK TENDANG BILE NGIRING.. HEHE.. TP KEJAP JELA..
SO FAR MASIH BETUL DAN SADO LAGI AK TIME BERDIRI.. HEEHE..
MMG NAK KENE DUDUK LETAK ALAS KAT BELAKANG TU. KALO IDOK OI MAK.. BOLEH RANAP TULANG BELAKANG RASENYE.. HEHE.




LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com