♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Wednesday, September 29, 2010

--[OI LELAKI..AK MMG XPHM LA KO NI!]--

assalammualaikum..doa

dear lelaki,
kekeke... cm tulis surat xrasmi lak.. tp mmg la.. ak sedey kot ni.. ak xphm la laki ni cmne.. cewah.. mcm la ak ni ade bf.. tet.. no komen.. kakakaka.. weh lelaki2 kat luar sane tuh.. korg ni jenis canggane hek~! ak xphm.. describe skit korg jenis laki cmne..byl situasi lelaki yg ak xphm..


situasi (1)
- lelaki ini menyintai wanita itu pd pandangan pertama.. so dia punya propa cita i love u never let u go la cot cet cot cet.. then.. without any reason.. he himself.. let u go.. with pale wanita ini tibe2.. ade mentol..ting tong.. apakah?? hilang hontah p mane.. tup tang tup tang.. dtg balik.. tp time tu klw ak mesti da ade org laen.. kihkihkih..


situasi (2)
- lelaki ini say chenta nk mampuih kat wanita ini.. tp need a proof that wanita ini juga menyintai die sepenuh jiwa raga.. apakah benar?? chenta perlu bukti bagaimana wahai lelaki >.< doa

situasi (3)
- lelaki ini suke bona marah2 si wanita ini.. pdhl wanita ini xpenha buat salah pape pon dgn lelaki ini.. tibe2 ade je yg wanita ini buat die nk komplen.. ambik taw hal wanita ini..psl life wanita ini.. then cot cet cot cet cite kat org tup tap tup tap itu ini.. lelaki?? nape u all cam minah kepoh? y hek~!!

situasi (4)
- lelaki ini suke bena sama wanita ini.. da kapel mybe.. (blushing2) hikhikhik.. tp perobelem is always forget about something can be sensimental value time n wat so eva.. kohkohkoh.. n susah bona kot nk sembang soal hati. (ak ke gatal?) kehkehkeh..wahai lelaki..jantung u ade besi ka?? kuihkuih...


p/s* lelaki ni kadang2 lagi complicated nk jg daripd pompuan.. shhhdiam



pls vote my blog..yanakhai
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts