Skip to main content

--[HARINI 29/12/2010..SY PEGI INTERVIEW..HAHA]--

assalammualaikum alls... hehehee...sunggggguuuhhhhhhh lame kan xhapdet blog nih..almaklumla pengganti pm..aahahaa... xd sbnanye berokband terkandas 2bln xbayo.. tu pslnye...agi 1 bahana kerja mengalahkan bangla menyebabkan ak xjmpe matahari terbenam..wahahaa.. balik da penat n xsempat nk berjln2...owh sngt trajis tahap ke-bz-an saye..huhuhu... ok nk cite harini 29/12/10/... malaysia lwn indonesia... sengihnampakgigi bkn point itu yg saye mksudkan..maksudnye di sini sy pergi interview...tepuktangan mengapakah?? sy masih bekerja di tempt lame n mencarik2 azam baru..huhuhu.. almaklumla kan... berhijrah la katekan...

interview pukul 9am..(sbnanye diorg soh dtg ptg..tp sbb sy nk masuk keje ptg tu yg mintk pg) n pagi2 da siap siaga bajet cam wanita korporat..(professional n semat
jelir) hahahaa... start enjin kete saye lalu setelah panas saye bergerak pergi(penting pnskan enjin)p/s*mentang2 ade ketesiul wakakakakaa...


pastuh sampai sane dlm kul 9am (bergerak 8.30=lebih kurg 1/2jam je sampai sane)p/s*tmpt tu kat bukit kemuning..ehehehee...pastuh sampai sane tmpt tu xbkk agi...so tunggu dlm kete..(mentang2 ade kete..kali ke-2tumbuk) waakakaaka...


pastuh masuk dlm n isi form..pastuh bos panggil(bakal bos klw dpt)ahaahah...masuk bilik bosmalu dan baring kat kerusi canggih<--- tipuangel kakakaa...


masuk bilik bos pastuh bos tgk resume... die tnye tmpt keje lame bt ape..dulu keje ape.. pastuh ak cite r.. (siap silang kaki tu bapak kuajaQ..wakakakakaa..) tp diorg ok..yg interview bos ngn isteri bos.. diorg tnye r klw basic die bg below ok x..(demand sampai 1500..dpt 1100) ok ke
soal hehehe... pastuh ciri2 untuk dpt job tu 70% tp klw xdpt pon xpe...sengihnampakgigi seram nk mulekan kerje baru sbnanyenangih tp klw dah rezeki ... i follow love dan penghijrahan bakal berlaku insyaALLAHdoa..

selepas interview... ape2 hal diorg kol... n i tunggu je r.. huhuhu...
ok saye balik rumah...dan siap2 untuk pergi kerja waktu ptg..eeheheh..dan tet...


p/s* kete saye tetibe temperature naik sampai ke tahap tertinggi... sampai umah terus bkk bonet depan lalu terdengar bunyik geseng..ade sesuatu yg bocor...lalu esok bakal di masuk kan ke dalam bengkel...kesudahannya: duwet bakal melayang ke situ.. sigh

*geseng=hangus..




pls vote my blog..yanakhai

Comments

Popular posts from this blog

FAKTA DAN AUTA TENTANG BREASTFEEDING

AssalammualaikumMITOS PENYUSUAN :
Tugas menyusukan bayi bukanlah terlalu sukar tetapi akan menjadi sukar bila ada pelbagai ‘nasihat’ yg mengelirukan para ibu terutama yg baru pertama kali menyandang gelaran ibu… Percaya atau tidak antara tips kejayaan penyusuan adalah bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Campur tangan org sekeliling kadang kala boleh menyumbang kepada kegagalan menyusukan bayi, bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Hanya ibu yg memahami kesihatan tubuh badannya dan kemampuan utk memberikan yg terbaik buat si manja. Hanya ibu tahu apa yang diperlukan tubuhnya dan apa yang perlu bagi menyokong keperluan tersebut. Dalam mencari ilmu penyusuan, kita tidak boleh main dengar aje sumber yang tidak sahih. Kadang-kadang, kita boleh pula percaya bulat-bulat apa yang kita dengar walaupun tak tahu kebenarannya, tak pernah alami, mahupun membuat kajian tentangnya. Jadi mari kita tengok rupa-rupanya banyak perkara yang telah di letakkan “negative mind se…

RAHSIA KECANTIKAN 7 ARTIS MALAYSIA DENGAN SUPPLEMENT

Rata² ramai yg sy tgk terlajak laris nk cantik mcm artis.. tapi MALAS nk konsisten mcm retis tu.. untuk pengetahuan korang la kan.. artis2 tu sume da di hadapkan dengan supplement bertahun2 dan ade yg dah dari kecik family diorg suh amalkan.. yg kita kita ni.. baru bulan ni makan.. tu pon culas.. nk overclaim pasal supplement.. mmg la ade yg tiruan berlambak.. sbb tu perlunya penyelidikan terperinci ye.. dan yg penting sy jual supplement sume selamat semulajadi dan in shaa allah berkesan.

Jom tgk 7 artis yg mmg amalkan makan supplement ni.. xkisah la dari jenama Shaklee ke.. jenama lain ke.. tapi nk di tekankan di sini betapa pentingnya Supplement di zaman serba moden ni.. almaklumla ayam pon da pandai pakai botox cucuk tang situ tang sini.. sayur pon da pandai men kacuk² skrg nk bg ngam bg gebu gebas.. huhu..

1 - ) Miss Nina


2 - ) Ayu Raudah


3 - ) Rita Rudaini


4 - ) Yasmin Hani


5 - ) Ashraff Muslim


6 - ) Datin Norjuma


7 - ) Dato' Siti Nurhaliza



CARA TIDUR,BERDIRI DAN DUDUK YANG BETUL BAGI IBU HAMIL

Xde text byk².. just tgk je gambo..pasti u ols akan faham.. selamat mencuba dan pasti kene cube jugak okeh.. gud luck.. ^_^
CARA TIDUR.. AKU PON KEKADANG SALAH TIDO JGK SEBAB XSELESE BILE BABY BYK TENDANG BILE NGIRING.. HEHE.. TP KEJAP JELA..
SO FAR MASIH BETUL DAN SADO LAGI AK TIME BERDIRI.. HEEHE..
MMG NAK KENE DUDUK LETAK ALAS KAT BELAKANG TU. KALO IDOK OI MAK.. BOLEH RANAP TULANG BELAKANG RASENYE.. HEHE.




LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com