♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Wednesday, February 9, 2011

SIMBOL KUASA² DI PC N LAPTOP ANDA


assalammualaikum... harini ak nk mengajo pulak.. ak bengang ngn wak nih (bf ak kot)... yela asyik tgk die menaip ade kuasa² kat perkataan tu kan..klw kite kan (xsemuala..ak je kot yg lmbt) hahaa.. cth cmni.. kwn2..mkn2...main2.. hahaa.. xsantek siak..wakakaa.. ak da jmpe da short cut utk bt die jadik kwn²,,,mkn²..main²...hahaa.. kan nmpk mcm matematik skit..wkaka... tawla korg da tawkan.. ak je nih yg lmbt skit..information tu pending nk masuk kat kepale ak nih.. line bz kot..wakakaka...


ok care² die cmni..

utk PC : sila perhatikan keyboard d pc anda... nerdnampak xbutton numlock kat pc tu..hah ape lagik.. picit die smpai die nyala..hahaa..sengihnampakgigi

lepas tu.. dah nyale tu.. tekan 'alt' 2 5 3.. nnt klua la cmni ²...bagus²..tepuktangan


utk laptop : tgk keyboard kat lappy sekalian skrg.. xpasti nampak x 'Fn' 'Alt' no.2(pada huruf k),no.5(pd huruf i),dan no.3 (pada huruf L) ... ok sila tekan serentak 'fn + Alt + 2 + 5 + 3' = ²
settle sengihnampakgigi


byk lagi sbnanye.. nk bt love klw kat fb <3
kat keyboard lak cmni 'Fn + Alt + L ' = ♥ love pewit...hheehe...

ok selamat mencuba...ehehehe....ros






pls vote my blog..yanakhai
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts