Skip to main content

--[SISA-SISA HIDUP BERSTATUS BUJANG]--


sawadikapsengihnampakgigi hahahaa... tajuk harini... sisa-sisa hidup sbg bujang??? wahhahaaha... ak mimpi ke ape ni penathuhuhu... agknye kot mmg seru da smpai... ak bakal mengakhiri zaman berstatus bujang... lepas ni dah jadik milik org...senyum (mesti kecewe part time lover sy gigil hahaha... sy bergurau okeh...sengihnampakgigi bila tarikhnye tu??? hahaha... tunggu je r ea.. insyaALLAH dalam tahun ni.. en bf yg gatal..ak x..wakakakaagelakguling

p/s* kepada kwn2 sy.. kwn baik sy.. sbnanye sedih sy nk tamatkan zaman bujang..tp nk bt cmne..ak ade nafsu jgk kot..muakakakaakakasetan hahaha...xdela.. mungkin da smpai ms ak kurg2kan aktiviti liar ak..(blh ke??) hahaha..skit je kot..tp time2 ade free ak rindu jgk nk lepak2 ngn korg... wahai en.bf...blh kan sy lepak2 dgn kwn2 sy lagik lepas jadi milik awak sedih mesti blh punye kan... sedih x lame pon kejap je blh la..plis plis plis..kamu jgn nakal..hahahaajelir

*tolong doakan kebahagiaan sy bersama si dia ye kwn2sedihmalu


pls vote my blog..yanakhai

Comments

fana.akim said…
hahahha..oyeah!!! kawan saye nak tawen..wakakakaka..
cam tak caye dowh..tapi takpelah aku doakan yg baik2 ajew untuk awak dan wak oke..huhu..

sebelom kaw kahwin mesti lepaking ngan aku dulu..
YanaKhai said…
uwaaaa...:( sedey siak :(( ko kene pastikan kite bt parti liar sblm zaman bujang ak tamat..ahahaha.... :D mesti rindu siak :((
Izan Yusof said…
yana! ijan wish tahniah ek..
hehe, :)
YanaKhai said…
ehehhee,,,,tQ ijan... ;p ijan bile lagi ;;)
Izan Yusof said…
haha. lame lagi kot.
blum de calon g, huhu.
YanaKhai said…
eleh xd konon... diyat tu sape...??? ak tawla ijan..xyah sorok²...bende baik meh... huhuhhu..

Popular posts from this blog

FAKTA DAN AUTA TENTANG BREASTFEEDING

AssalammualaikumMITOS PENYUSUAN :
Tugas menyusukan bayi bukanlah terlalu sukar tetapi akan menjadi sukar bila ada pelbagai ‘nasihat’ yg mengelirukan para ibu terutama yg baru pertama kali menyandang gelaran ibu… Percaya atau tidak antara tips kejayaan penyusuan adalah bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Campur tangan org sekeliling kadang kala boleh menyumbang kepada kegagalan menyusukan bayi, bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Hanya ibu yg memahami kesihatan tubuh badannya dan kemampuan utk memberikan yg terbaik buat si manja. Hanya ibu tahu apa yang diperlukan tubuhnya dan apa yang perlu bagi menyokong keperluan tersebut. Dalam mencari ilmu penyusuan, kita tidak boleh main dengar aje sumber yang tidak sahih. Kadang-kadang, kita boleh pula percaya bulat-bulat apa yang kita dengar walaupun tak tahu kebenarannya, tak pernah alami, mahupun membuat kajian tentangnya. Jadi mari kita tengok rupa-rupanya banyak perkara yang telah di letakkan “negative mind se…

RAHSIA KECANTIKAN 7 ARTIS MALAYSIA DENGAN SUPPLEMENT

Rata² ramai yg sy tgk terlajak laris nk cantik mcm artis.. tapi MALAS nk konsisten mcm retis tu.. untuk pengetahuan korang la kan.. artis2 tu sume da di hadapkan dengan supplement bertahun2 dan ade yg dah dari kecik family diorg suh amalkan.. yg kita kita ni.. baru bulan ni makan.. tu pon culas.. nk overclaim pasal supplement.. mmg la ade yg tiruan berlambak.. sbb tu perlunya penyelidikan terperinci ye.. dan yg penting sy jual supplement sume selamat semulajadi dan in shaa allah berkesan.

Jom tgk 7 artis yg mmg amalkan makan supplement ni.. xkisah la dari jenama Shaklee ke.. jenama lain ke.. tapi nk di tekankan di sini betapa pentingnya Supplement di zaman serba moden ni.. almaklumla ayam pon da pandai pakai botox cucuk tang situ tang sini.. sayur pon da pandai men kacuk² skrg nk bg ngam bg gebu gebas.. huhu..

1 - ) Miss Nina


2 - ) Ayu Raudah


3 - ) Rita Rudaini


4 - ) Yasmin Hani


5 - ) Ashraff Muslim


6 - ) Datin Norjuma


7 - ) Dato' Siti Nurhaliza



CARA TIDUR,BERDIRI DAN DUDUK YANG BETUL BAGI IBU HAMIL

Xde text byk².. just tgk je gambo..pasti u ols akan faham.. selamat mencuba dan pasti kene cube jugak okeh.. gud luck.. ^_^
CARA TIDUR.. AKU PON KEKADANG SALAH TIDO JGK SEBAB XSELESE BILE BABY BYK TENDANG BILE NGIRING.. HEHE.. TP KEJAP JELA..
SO FAR MASIH BETUL DAN SADO LAGI AK TIME BERDIRI.. HEEHE..
MMG NAK KENE DUDUK LETAK ALAS KAT BELAKANG TU. KALO IDOK OI MAK.. BOLEH RANAP TULANG BELAKANG RASENYE.. HEHE.




LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com