Skip to main content

--[PAKCIK NI MALU LA SAYE ]--


hahha...mmg malu²...gile malu beb...cecite meh..marisini

citenye cmni...1 ptg time lemah longlainya ak nk punch card utk balik...angel
jln da cover...muke da hbs cover cun...ros


tetibe.......gigitjari





pak guard : dik...zipnye tu terbukak dik...tutup balik..(dgn muke slumber je)encem

aku : (secare drastik pegang zip kain malu nk tarik zip yg dimaksudkan pakcik tu terbukaknangih )
eh...elok je kain ak berzip...(dgn muke blur²garupale)

pak guard : nnt kalau ade org seluk kang da susah..tu hah yg tmpt kecik kat beg tu..(skali lagi muke pkcik tu biase redup² je seperti xde pape...)star

aku: muke merah gile mcm kene lempang..smbil tersipu² tarik zip beg yg ak pakai... smbil ckp kat pkcik tu.. "owh...beg...xde bende la pakcik sengihnampakgigi ( pdhl wa malu gile siak da pegang kainnangih)


lantas ak pon cepat² punch card dan bla je dari situ...ehem..lupe plak..lepas ak ckp..errr...tima kasih pakcik...saye balik dulu... tp xpndg pon muke pkcik tu sbb bapak malu gile siak..tensionmcm nk pengsan...wakakakaka... gelakguling zip beg yg disangke zip kain terbukak..xke malu korgxpasti




p/s* time blaja cikgu ade pesan...dengar jelas² dan nyata sebelum bertindak untuk melakukan sesuatu... ngee... makanya...kan da malu... haish...pakcik²...hahahaa....



WANNA BE A MILLIONAIRE ONLY IN A FEW HOURS??klik here
WANG HANTARAN MENJADI PUNCA ANDA MASIH BUJANG?? KLIK HERE

Comments

Popular posts from this blog

FAKTA DAN AUTA TENTANG BREASTFEEDING

AssalammualaikumMITOS PENYUSUAN :
Tugas menyusukan bayi bukanlah terlalu sukar tetapi akan menjadi sukar bila ada pelbagai ‘nasihat’ yg mengelirukan para ibu terutama yg baru pertama kali menyandang gelaran ibu… Percaya atau tidak antara tips kejayaan penyusuan adalah bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Campur tangan org sekeliling kadang kala boleh menyumbang kepada kegagalan menyusukan bayi, bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Hanya ibu yg memahami kesihatan tubuh badannya dan kemampuan utk memberikan yg terbaik buat si manja. Hanya ibu tahu apa yang diperlukan tubuhnya dan apa yang perlu bagi menyokong keperluan tersebut. Dalam mencari ilmu penyusuan, kita tidak boleh main dengar aje sumber yang tidak sahih. Kadang-kadang, kita boleh pula percaya bulat-bulat apa yang kita dengar walaupun tak tahu kebenarannya, tak pernah alami, mahupun membuat kajian tentangnya. Jadi mari kita tengok rupa-rupanya banyak perkara yang telah di letakkan “negative mind se…

RAHSIA KECANTIKAN 7 ARTIS MALAYSIA DENGAN SUPPLEMENT

Rata² ramai yg sy tgk terlajak laris nk cantik mcm artis.. tapi MALAS nk konsisten mcm retis tu.. untuk pengetahuan korang la kan.. artis2 tu sume da di hadapkan dengan supplement bertahun2 dan ade yg dah dari kecik family diorg suh amalkan.. yg kita kita ni.. baru bulan ni makan.. tu pon culas.. nk overclaim pasal supplement.. mmg la ade yg tiruan berlambak.. sbb tu perlunya penyelidikan terperinci ye.. dan yg penting sy jual supplement sume selamat semulajadi dan in shaa allah berkesan.

Jom tgk 7 artis yg mmg amalkan makan supplement ni.. xkisah la dari jenama Shaklee ke.. jenama lain ke.. tapi nk di tekankan di sini betapa pentingnya Supplement di zaman serba moden ni.. almaklumla ayam pon da pandai pakai botox cucuk tang situ tang sini.. sayur pon da pandai men kacuk² skrg nk bg ngam bg gebu gebas.. huhu..

1 - ) Miss Nina


2 - ) Ayu Raudah


3 - ) Rita Rudaini


4 - ) Yasmin Hani


5 - ) Ashraff Muslim


6 - ) Datin Norjuma


7 - ) Dato' Siti Nurhaliza



CARA TIDUR,BERDIRI DAN DUDUK YANG BETUL BAGI IBU HAMIL

Xde text byk².. just tgk je gambo..pasti u ols akan faham.. selamat mencuba dan pasti kene cube jugak okeh.. gud luck.. ^_^
CARA TIDUR.. AKU PON KEKADANG SALAH TIDO JGK SEBAB XSELESE BILE BABY BYK TENDANG BILE NGIRING.. HEHE.. TP KEJAP JELA..
SO FAR MASIH BETUL DAN SADO LAGI AK TIME BERDIRI.. HEEHE..
MMG NAK KENE DUDUK LETAK ALAS KAT BELAKANG TU. KALO IDOK OI MAK.. BOLEH RANAP TULANG BELAKANG RASENYE.. HEHE.




LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com