♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Friday, August 12, 2011

--[PAKCIK NI MALU LA SAYE ]--


hahha...mmg malu²...gile malu beb...cecite meh..marisini

citenye cmni...1 ptg time lemah longlainya ak nk punch card utk balik...angel
jln da cover...muke da hbs cover cun...ros


tetibe.......gigitjari





pak guard : dik...zipnye tu terbukak dik...tutup balik..(dgn muke slumber je)encem

aku : (secare drastik pegang zip kain malu nk tarik zip yg dimaksudkan pakcik tu terbukaknangih )
eh...elok je kain ak berzip...(dgn muke blur²garupale)

pak guard : nnt kalau ade org seluk kang da susah..tu hah yg tmpt kecik kat beg tu..(skali lagi muke pkcik tu biase redup² je seperti xde pape...)star

aku: muke merah gile mcm kene lempang..smbil tersipu² tarik zip beg yg ak pakai... smbil ckp kat pkcik tu.. "owh...beg...xde bende la pakcik sengihnampakgigi ( pdhl wa malu gile siak da pegang kainnangih)


lantas ak pon cepat² punch card dan bla je dari situ...ehem..lupe plak..lepas ak ckp..errr...tima kasih pakcik...saye balik dulu... tp xpndg pon muke pkcik tu sbb bapak malu gile siak..tensionmcm nk pengsan...wakakakaka... gelakguling zip beg yg disangke zip kain terbukak..xke malu korgxpasti




p/s* time blaja cikgu ade pesan...dengar jelas² dan nyata sebelum bertindak untuk melakukan sesuatu... ngee... makanya...kan da malu... haish...pakcik²...hahahaa....



WANNA BE A MILLIONAIRE ONLY IN A FEW HOURS??klik here
WANG HANTARAN MENJADI PUNCA ANDA MASIH BUJANG?? KLIK HERE
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts