♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Monday, October 17, 2011

PEMIKIRAN YANG TER OVERLOAD


hua²....aku nk gelak..nk gelak...wakakaka.. td on FB..terpana kejap mate ni tgk 1 profile budak ni...underage... ntah cmne ak leh add die pon tataw.. nway...she's pretty good... post yg terbaik...gaye yg not bad... tp tu r.. tahap pemikiran masih seperti umurnya...ehehehe...


nk add ke xnk...toink²



tgk pada gaya..aku pon kalah (sebaik ms skola dulu xde tenet) wahahah... tu la zaman makin maju.. budak² skola pon da maju... tp kemajuan yg xd gunakan dgn sewajarnya...



ade 1 part tu yg ak nk gelak.. budak² ni blh bergaduh plak..siap nk bwk geng...post kat FB...ceh maju xmaju la...klw laki no hal...ni pompuan... bajet gengster la tu..ehehe...


tahukah anda??? ting...ceh.. tindakan seperti itu pada pandangan diri sendiri??

-rasa bangge konon anda mmg famous la vida la sngt...
- terasa anda mmg absolutely independent women..(puih)
-people around always scared after look at u.. (ko hantu dol)

tahukah anda ??pada pandangan org keliling??

- mak aih pompuan ni bajet over la aih... skali mak hang datang kene piat tinge melalak...haha
- ceh.. sat g periksa kantoi busuk jee name... poyo hooo... hahaha
- hek ele pompuan ni xpadan ngn pompuan.. jage la skit adab² pompuan tu..
- paling sakit skali..i pompuan ke bosia..??? ( owh pedih perot ibu mu.)

hahaha... aku pelik kadang² diorg ni...ape yg nak dibanggekan sngt klw org kenal?? famous?? aiseh... xmasuk syurga toq klw cmtu... riak takbur gitu... hentikanla...kang blaja ntah ke mane...ko plak ntah jadi ape..nauzubillah...


so pade² adik² yg terase tu... lepas bc ni jgn lak post kat FB tu ckp... eiiii puih siallah..wahha... (commond word) toink²...nikmati masa mude ni dgn ilmu yg berguna dik non...nnt sendiri yg berjaya...klw dok sibuk chit chat bende² nonsense ni... xde kemane... jadi habuan gelak syaitan je dik...


renung² kan... :)

ps* stop using useless word such as = aww, itew, nntiew, jumpew, n what so evewww...wahahaha... i feel so sad for u guys... its really annoying,,,toink²...


kbai.... nk stndby gaji ni nk shopping..yahoo.com... toink²
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts