Skip to main content

TODAY BRAIN TEST..ARE YOUR BRAIN OK??


cid:1AE27D0466294ADCB37C348D876AA8CB@DDKTZND1Our Yearly Dementia Test

It's that time of year for us to take our annual senior citizen test.
Exercise of the brain is as important as exercise of the muscles. As we grow older, it's important to keep mentally alert. If you don't use it, you lose it!

Below is a very private way to gauge how your memory compares to the last test. Some may think it is too easy but the ones with memory problems may have difficulty. Take the test presented here to determine if you're losing it or not.

The spaces below are so you don't see the answers until you've made your answer.

OK, relax, clear your mind and begin.


1. What do you put in a toaster?













Answer: 'bread.' If you said 'toast' give up now and do something else..
Try not to hurt yourself.

If you said, bread, go to Question 2.



2. Say 'silk' five times. Now spell 'silk.' What do cows drink?







Answer: Cows drink water. If you said 'milk,' don't attempt the next question. Your brain is over-stressed and may even overheat. Content yourself with reading a more appropriate literature such as Auto World.

However, if you said 'water', proceed to question 3.





3. If a red house is made from red bricks and a blue house is made from blue bricks and a pink house is made from pink bricks and a black house is made from black bricks, what is a green house made from?






Answer: Greenhouses are made from glass.
If you said 'green bricks,' why are you still reading these???
If you said 'glass,' go on to Question 4.





4.
It's twenty years ago, and a plane is flying at 20,000 feet over Germany (If you will recall, Germany at the time was politically divided into West Germany and East Germany ).Anyway, during the flight, two engines fail. The pilot, realising that the last remaining engine is also failing, decides on a crash landing procedure. Unfortunately the engine fails before he can do so and the plane fatally crashes smack in the middle of 'no man's land' between East Germany and West Germany ... Where would you bury the survivors? East Germany , West Germany ,

Or no man's land'?











Answer: You don't bury survivors.
If you said ANYTHING else, you're a dunce and you must stop. If you said, 'You don't bury survivors', proceed to the next question.


5. Without using a
calculator - You are driving a bus fromLondon to

Milford Haven in Wales. In London, 17 people get on the bus.
In Reading,
6 people get off the bus and 9 people get on.
In
Swindon, 2 people get off and 4 get on.
In Cardiff,
11 people get off and 16 people get on.
In Swansea,
3 people get off and 5 people get on.
In Carmathen,
6 people get off and 3 get on.
You then arrive at Milford
Haven ..


Without scrolling back to review, how old is the bus driver?







Answer: Oh, for crying out loud!
Don't you remember your own age?

It was YOU driving the bus!!

cid:1D4D2A246C2440B2A5E306C6E5AC0666@DDKTZND1


If you pass this along to your friends, pray they do better than you.


PS: 95% of people fail most of the questions!!

Comments

Popular posts from this blog

FAKTA DAN AUTA TENTANG BREASTFEEDING

AssalammualaikumMITOS PENYUSUAN :
Tugas menyusukan bayi bukanlah terlalu sukar tetapi akan menjadi sukar bila ada pelbagai ‘nasihat’ yg mengelirukan para ibu terutama yg baru pertama kali menyandang gelaran ibu… Percaya atau tidak antara tips kejayaan penyusuan adalah bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Campur tangan org sekeliling kadang kala boleh menyumbang kepada kegagalan menyusukan bayi, bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Hanya ibu yg memahami kesihatan tubuh badannya dan kemampuan utk memberikan yg terbaik buat si manja. Hanya ibu tahu apa yang diperlukan tubuhnya dan apa yang perlu bagi menyokong keperluan tersebut. Dalam mencari ilmu penyusuan, kita tidak boleh main dengar aje sumber yang tidak sahih. Kadang-kadang, kita boleh pula percaya bulat-bulat apa yang kita dengar walaupun tak tahu kebenarannya, tak pernah alami, mahupun membuat kajian tentangnya. Jadi mari kita tengok rupa-rupanya banyak perkara yang telah di letakkan “negative mind se…

RAHSIA KECANTIKAN 7 ARTIS MALAYSIA DENGAN SUPPLEMENT

Rata² ramai yg sy tgk terlajak laris nk cantik mcm artis.. tapi MALAS nk konsisten mcm retis tu.. untuk pengetahuan korang la kan.. artis2 tu sume da di hadapkan dengan supplement bertahun2 dan ade yg dah dari kecik family diorg suh amalkan.. yg kita kita ni.. baru bulan ni makan.. tu pon culas.. nk overclaim pasal supplement.. mmg la ade yg tiruan berlambak.. sbb tu perlunya penyelidikan terperinci ye.. dan yg penting sy jual supplement sume selamat semulajadi dan in shaa allah berkesan.

Jom tgk 7 artis yg mmg amalkan makan supplement ni.. xkisah la dari jenama Shaklee ke.. jenama lain ke.. tapi nk di tekankan di sini betapa pentingnya Supplement di zaman serba moden ni.. almaklumla ayam pon da pandai pakai botox cucuk tang situ tang sini.. sayur pon da pandai men kacuk² skrg nk bg ngam bg gebu gebas.. huhu..

1 - ) Miss Nina


2 - ) Ayu Raudah


3 - ) Rita Rudaini


4 - ) Yasmin Hani


5 - ) Ashraff Muslim


6 - ) Datin Norjuma


7 - ) Dato' Siti Nurhaliza



CARA TIDUR,BERDIRI DAN DUDUK YANG BETUL BAGI IBU HAMIL

Xde text byk².. just tgk je gambo..pasti u ols akan faham.. selamat mencuba dan pasti kene cube jugak okeh.. gud luck.. ^_^
CARA TIDUR.. AKU PON KEKADANG SALAH TIDO JGK SEBAB XSELESE BILE BABY BYK TENDANG BILE NGIRING.. HEHE.. TP KEJAP JELA..
SO FAR MASIH BETUL DAN SADO LAGI AK TIME BERDIRI.. HEEHE..
MMG NAK KENE DUDUK LETAK ALAS KAT BELAKANG TU. KALO IDOK OI MAK.. BOLEH RANAP TULANG BELAKANG RASENYE.. HEHE.




LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com