♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Sunday, November 13, 2011

JAWAPAN KNP KO KENE TUTUP AURAT

Ya fine...!! jgn marah saye okeh... saya pon dulu mcm tu jgk...jahil jugak..penah dedah² aurat jgk...bajet cntik letew tayang² rambut.. pakai bj ala² kat kedai da xde kain.. hahaha... kadang² kite ni hidup terkeluar jg dari landasan.. xsedar ape yg kite buat tu mampu merosak kan diri kite sendiri...

ce tgk skrg nih.. alhamdulillah ramai artis yg dah berhijrah dari gondolan.. ke litupan..eheh..cntik sngt.. harap² penghijrahan tu ikhlas dari hati..bkn sbb skrg ni da byk fesyen² tudung yg lagi vouge dari u all yg xpakai tudung..wahaha... nway pikir positive okeh bile org tu buat baik.. heehe.. maafkan saya kalaw ade yg terase dgn taipan saya ni..ehehe.. (apo ayt taipan...kata dasar taip) eheh...

mesti ade yg ckp..alah jgn sibuk hal org...ak xsusahkan ko...hey hey hey hey..aku xpercaya..ha kaw menyanyi ak karang..wahaha..sape kate xmenyusahkan... sesame islam sebenanye bersaudara.. dalam alquran pon ade sebut.."BERPESAN² PADA KEBENARAN..BERPESAN² PADA KESABARAN" okeh paham x...surah AL-ASR okeh...jgn buat² jahil bab² ituh okeh..
kalau kite xnasihatkan org..esok kat akhirat kite akan d tarik dan ditnye knp xpesan kepada kebaikan kepada sipulan pulana itu..haha..jawap kau senah...ambik obat...xmo²...

KELASS KAW JAH..~!! jelir

okeh skrg jwpn paling meletop² kaw bedah.. "hey kubur masing²" wotak anda la...haha... kubur asing² mmg ok fine.. hbs dose kau xtutup aurat tu asing² ke...xkan...ayah,abg,n suami ko krn tanggung jah... sesame islam kene la berpesan² ye..skali lagi refer surah AL-ASR ye kwn²...


saya pesan untuk diri sendiri..sbb saya pon pernah melakukan kesilapan..same² la kite berdoa supaya kita semua berada dalam lindungan yg maha esa.. moga ALLAH mendengar dan menerima taubat hamba²nya... Amin...doa


Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts