♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Friday, December 2, 2011

ADE YANG XKENE NGN MUZIK-MUZIK TAHUN NI

Da hbs tgk muzik² separuh akhir da... okeh ak xpuas hati.. (ak juri ke) haha... apesal salma xdpt masuk final??? bapak gempak sore die xdpt masuk final??? apo punye telinge juri nih...tesumbat tahu sumbat ke pe..kikiki... korg piki x..or mybe xde keje kot nk piki retis² punye life..hahaha...ade la certain result tu ak mcm xpuas hati..mcm lagu tut.. tett... hmm... tp apesal tomok xdpt masuk final(malu tetibe lak..toink) dan salma.. haishhh...gile tarik punye sore pon xpdt g..ape juri pandang??? ayooo yenna... ape² pon tahniah yg dpt masuk final tu..semoga berjaya lah ye.. akhirat jgn lupe plak..toinkduit

antara artis yg masuk final:-

kisah hati-alyah , kekanda adinda-monologe/atilia, seribu sesalan-3suara, karma -FT, sedetik lebih-Jac/anuar zain, sungai lui- aizat, gadis semasa&penakut-yuna , wanita seluruh dunia- project pistol, kalau berpacaran-anna rafali,ultimate&suhaimi mior hasan, Cinta muka Buku- Najwa Latif, dan akhir skali Awan Nano-Hafiz

nk tido kbai..

p/s* ape johan ashaari buat kat situ..??fikir (xde keje nk piki..ske ati die la..hhehe)


OKEH AWAK MENANG DI CARTA HATI SAYE..SILA JGN KATE TIDAK..AHAHAAAsengihnampakgigi
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts