♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Sunday, December 4, 2011

APAM JADI..POLKADOT NYE MANE??

OK frust kejap.. tgk x kosert jom heboh.. tomok xde buat konsert td..why?????nangih(tumbok bantal laju²)

ok tinggal kan bf saye di situ...merajuk ni..smbung cite polkadot punye apam..siang td kat kg aku ade buat karnival belia 2011...so ak buang ms la kat situ g tgk ape de..(ape pon xde pinokio) heeh...tp ak ade tgk org buat apam polkadot.. along ak pon chit chat la bahan² yg diperlukan utk buat tu apekah?? so akk tu pon kasitaw la bahan² n care buat die kan.. (dlm hati aku..eleh kacang goreng je
sengihnampakgigi)

balik tu along ak terus nk try buat kan.. pastu g la kedai carik bahan² die..
-tepung gandum
-ovallete
-serbuk penaik(soda)
-susu evap(belagak bhs kilang susu..evap tu susu cairayam)
-gula
-pewarna(dah byk kat umah sbb along ak buat coklat dulu ade lagi belensiul)

ok kitorg pon buat la kan.. mix kan sume bahan² tu.. pastu masuk kan la dlm mangkuk... then buat la ikot instruction die kan..

1st step sblm kukus..
ok dah jgn gelak.. 1st time kot buat...mmg rupe mcm peh..xmo sebut..kikiki... then lepas kukus jadi cmni..
hah...xhbs gelak lagi ke nangih taw la buruk...tp rase dia....lapar hahaha...mmg blh la...malu
tapi...apesal itu dot² seperti halimunan...ilang...skit² je ade...ayooo.... ni pic yg kire jadi la..yg xjadi tu da masuk perot sbb frust xjadi..wakakakakagelakguling ade sape² leh kasitaw cmne nk bikin itu dot² mcm yg orang slalu buat tu..ayooo...

k bai nk tido mimpi mkn Pizza.. ~ tata~

Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts