♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Wednesday, December 28, 2011

KERANA TENTANG DHIA..AK CARIK ALASAN BALIK KEJE AWAL

ehehehee... harini setelah sekian lame (xlame la jgk) ak honeymoon kat rumah..hhaaa...ak g keje... aisehmen...mood tu ade lagi atas katil...dek kerana 1st day la kan.. bg la cth yg terbaik..ekekeke... pg² dtg awal..masuk keje kul 8..tp kul 7.45 ak da smpai tmpt keje..dan² smpai sane rupenye sume dah berkumpul utk warm up..erkk..ak paling lambat ke..waaaaa tidakk...ehehe... senam pagi..tp ak xjoin sbb 1st day..just see n tomorrow i will attend..toink..star

pastu pastu ak d introduce seperti biase la oleh admin n then g kat department tmpt ak keje..pastu kenal²...nasib seperti kurang atau mmg menyebelahi ak harini kerana jatuh pada hari audit..ya bagus... haahhaa... mcm biase la company klw dok piki keje dan keje..time audit br la sibuk² nk uruskan sume dokumen..mane dokumen yg xberlabel..da jadi habuk..file da rupe kertas manilakat..ehehehe...so kene bikin br la adjust skit²..perah pengalaman yg ade..toink..topi

pastu after lunch br ak start bukak keje ak.. then dan² br dpt taw tmpt ak sebelah bos...owwwwmennn....sawadikkap...mmg ak bakal jadi pekerja cemerlang..wakakaka..n then taw x bos kasitaw ape...antara petikannye..

encik bos : "kat sini klw keje xsiap..jgn balik..sy xsuke keje tangguh²..nk balik pukul berape pon xkisah..terpulang.. sy xhalang..pukul 8 ke 9 ke 10 ke..ikot pada kerja kamu..

aku : "(mak aih amekaw..dulu keje lame nk o.t tu piki 50 ratus kali nk bg alasan ape..slkrg hadappp"

rezeki nk kawen.. alhamdulillah..ehehe..malu

lepas tu ak pon ok bos saja.. smpai ptg tu ak bajet nk o.t balik kul 7...tup² teringt minggu ni last tentang dhia kan??? xboleh dilepaskan peluang itu..ak pon carik alasan nk balik awal..ehehehe...awl x awal la...kul 6 jugak ak balik..wahahaa...alasan ak munasabah dan sngt berjiwa keibuan..weuuuuuu....hehee...sok pon nk balik kul 6 jgk la sbb sok last..harus tonton..kuikuikui....ihikhik

p/s*bile la mak mentua dhia nk dpt balasan...marah

mood * sok nk pakai bj ape g keje ea..ehehe...rindu
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts