♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Monday, December 26, 2011

SEDAR LA DIRI TU SIKIT POMPUAN..


hahaa...ok sy xmo sedar..kikiki...syok rase mcm ni weh...ce teke ce teke.. hhaa..tett lambat.. okeh.. jumaat lepas(23/12) kakak saya nikah..toink..ceritanya..dalam adik beradik saya..sy n kakak sy yg blm kawen tu tinggal kat umah along (yelah ank yatim piatu la katekan) hahhaa..ok smbung.. pastu kakak sy da nikah..means ikot laki die la kan..sy sorang je adik kat umah along sy ni.. soo... guess what..


ho ho ho likkkk.... syokkknye...

tambah cite.. perot rs nk makan eskem.. abg ipa plak nk g kedai.. pesanan..belikan eskem.. pot pet pot pet jugak abg ipa ak tu..tp lepas tu..eskemmmmm....waaww weeee....lepas tu.. ish nk beli $@^%& la.. g kedai ngn along... ambik saja... jmpe bende lain..psst.along nk ni..ambik saja... tit tit tit...along baya..(sbb ak menonong teros g kete) waaaaaahahaha...adik xgune btl haahhaa...


reason yg paling reasonable..??

  • ala...thn ni je..thn depan da kawen ikot laki plak..

  • ala..ape salahnye buat amal lebih...ank yatim wooooo


  • ehehe...kukuh x alasan tu.. sngt kukuh... hahaha


    kbai nk tido~

    mood* bohsan la mcm nk tgk wayang je besok..ehehehe...jom..cite songlap..
    budget*mintk dwet tunang bolehmalu

    p/s*jgn nk mengade sngt la pompuanxpasti
    Post a Comment

    PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

    PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
    Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

    EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

    EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
    KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

    HOT PRODUCT!!!

    HOT PRODUCT!!!
    INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

    B Complex for Me n i love it

    B Complex for Me n i love it
    • Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

    Popular Posts