♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Wednesday, January 11, 2012

TIADA PELANGI TANPA HUJAN


ehehee...nk berdrama plak malam² ni..almaklumla..br lepas tgk cite kekasih awl dan akhir..xde niat nk tgk pon..tp on je tv terus start cite tu..pelakon die aaron aziz plak.. ayona..ape lagi..xgerak dari kerusi..toink²..

cerita yg mengisahkan percintaan awal(aaron aziz) dan akhiriah (siti saleha)..bermula cinta pandang pertama.. tanpa sedar julia(fauziah gaos) juga mencintai awal sejak pertama kali bertemu di UKM..(untungla budak ukm time tubanyakckp)

di pendekkan cerita awal dan akhiriah bercinta dan berkahwin.. 7thn kemudian mereka kemalangan dan akhiriah didapati lumpuh..lpas tu pula mak awal meninggal akibat serangan jantung(if im not mistaken) dan kebetulan selepas itu awl bertemu semula julia di hospital ketika julia ingin meminta rawatan(akibat sakit perot..nk MC letewsengihnampakgigi ) awal plak doktor yg merawat ms tu.. so cinte bermula la kembali..(julia la yg syok benow)

selepas awal memberitahu isterinya tentang pertemuan dgn julia..dan julia pula selalu berjumpa dgn ank awal dan akhiriah (sarah)..akhiriah membuat keputusan untuk bermadu (akhiriah gne mouse je draw kat laptop..sbb die xblh gerak..yela..paralysed..


selepas itu awal tidak menupukan sepenuhnya pada julia kerana dia xmmpu meninggalkan akhiriah..membuatkan julia berdendam dan menculik akhiriah ketika tiada sesiapa di rumah.. tiba² mereka kemalangan lalu akhiriah di dapati buta(akibat serpihan kaca yg amsuk kedlm mata)

awal sngt kecewa dgn kejadian itu lalu membuat keputusan untuk mendermakan matanya..tetapi doktor menasihatkan awal cara baik kerana memikirkan anak awal (SArah)..dalam ms yg sama julia mendengar perbualan mereka lalu membuat keputusan utk mndermakan matanya kepada akhiriah tanpa pengetahuan awal dan akhiriah..(pengorbanan letew) ehehe..

akhirnya awl dan akhiriah mendapat tahu mata tersebut adalah mata julia bila doktor yg merupakan kawan awal memberikan surat daripada julia.. lalu mereka mendapat julia yg ketika itu ingin bertolak ke LONDON dan menetap di sana..


tamat~

hujan itu pada manusia seperti kesusahan adakala menjadi musibah dan kesulitan..tanpa disedari..selepas hujan..ALLAH mengirimkan pelangi yg cantik dan indah sebagai balasan... Agongnya ciptaan ALLAH.. mengubah manusia daripada jahat kepada baik,,,setiap sesuatu itu..pasti ada hikmahnya...~


p/s*isteri adalah amanah... andai tiada cinta lagi pada isteri..berpenganglah pada kasih sayang...andai kasih sayang itu juga sudah tiada... maka berpeganglah pada amanah..nescaya isteri itu tidak akan di abaikan~star
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts