♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Sunday, February 26, 2012

BILA MASING² BEREBUT² MENCARI SALAH.


ASSALAMMUALAIKUM MY VIEWER..EHHE...

okeh saya bosan...bosan dgn ape?? bosan la tmpt keje baru ni...bkn bosan dgn life keje..tu mmg la bapak segala bahanabosan..tp yg paling bosan gile jahanam ni bile ade puak² pulak..ak keje seperti biase la..lek² komplek je.. hal org tu ak iggy je...hal ak...jgn cmpo sudah.. ak xpernah nk ambik taw la hal org...ape lagi cerita² korang..ak kwn dgn semua..

tp bile ak rapat dgn ni..yg tu tnye plak ade kisah dicerite x.. bile yg ni plak cerita keburukan si itu..
haishh..klw xyah ambik taw baik buruk org blh x kawan²..awak semua buat saya tension la..dah la saya tension keje.. itu la malasnye kwn dgn org perempuan ni..suke selak kain org ermm
bile baik skit ngn org ni..nnt yg tu kate kami kawan baik plak.. bile baik ngn yg itu..yg ini plak ckp ade pape ke baik² tu..aisehmen... habis tu cmne...

1 of the reason kawan baik saya lelaki adalah kerana perempuan ni cmni la... mmg la ckp xkacau hal org..tp dlm diam mengganggu cncentrasi org.. saya xpernah sentuh spender dlm u all.. so i hope...dont judge me by with who i am with... but judge me by my work.. ehehehe..

so saya harap.. lepas ni..saya akan lebih menjadi pendengar saja...saya x akan komen ape²...sbb saya hanya berkawan kerana kita berada di bawah 1 bumbung... huhu... sbg officemate sahaja...tidak lebih layanan antara 1 sama lain..eheehe... menjawab soalan?? ekeke..


mood:- rindu kawan² saya si sapuan ngn supreme..dan juga kawan² di uitm segamat... u r the best.. :)

me n sapuan
me n dewi

me n supreme

Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts