♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Saturday, December 29, 2012

PANCET PANCET PANCET..BAJET 2013

hahaha... 

selamat datang 2013.


walaupon lagi beberape hari saja..kehangatan tahun baru terasa..


ini kerana aku belum dpt bonus dan gaji lagi.. kegersangan poket terasa.. 



salam sejahtera..huahuahua... ak kering...please give me some donation...toink..haha..



xpe. tunggu next year..


aku dapat gaji..dapat bonus... kan masyuk.. antara list yg ak dah plan bile dpt bonus dan gaji..


1- Galaxy Note 

- dah cancel sbb ade org membebel...ok ak accept then cancel it already..hahaaa i love him tet...

2- Survey for New car..

 Omaigucci... xtaw kenape ak teruje ngn VIVA... walaupon org kate ianya lebih kurang je mcm ak pnye Ferrari tu..tettt...hhahaa... i will i will i will...hahahaa

3- Pasang SETERIMIXXXXXX!!!! like like like.... hahahaa...

mohon jgn gelak sbb i ade possible reason kenape br skrg nk pasang seterimix k..harap2 ade la line kat "Banglo" aku...huahuahuahua..

4- Melabur Melabur Melabur...~ xphm ke..ok sy nk menyimpan utk mase depan.. hahaha... saye nk masuk meminang ank tomok kelak..hahahaaha.... please accept me my love as my father in law..wakkakaakkaakakaa


5- Teringin nk ade surprise...hahaahaha... ape² jenis surprise latp malu nk mintk...sbb klw mintk surprise bukan surprise namenye.. hahaha.. tp surprise yg mengujakan bukan menyialkan..hahaha.. i love surprise... huahuahau


6- Azam aku paling Top tahun depan... paling Berazam tahun 2013 ni.. adalah......!!!!!!~~

-Nak keje yg Stabil.... bukan mcm skrg... Tasuke!!!!!!!!!!!! Benci Bos (bos melayu) >.< (sambil men game kick your bos)













gambar dapat ditangkap oleh bos(korea) di kala ak tgh tido..hhahaah kantoi.. puih..


kbai! selamat tahun baru all... hope all your wish  comes true....
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts