♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Saturday, January 12, 2013

ALAMAK TERKENA MINYAK DAGU

Assalammualaikum...

Sape da tgk cite minyak dagu.. Tet.. Ak dah.. Tlg jeles.. Biahahaha.. Xtgk pon xpela t leh donload.. Xde la seram mane pon.. Bese je.. Huahuahua..

Sinopsis xyah cite pon korang leh tw la minyak dagu ni pasal pe.. Hahaa.. Xpe nk cite jgk.. Hahaha..

Cite psl yana (bkn aku) haha.. Yg dh betunang ni slalu kene mrh dgn tunang die psl cemburu la.. G po tunang die (fezrol khan) ad mslh kerjaya.. Nk d jadikan cite ex bf si yana ni yg dh jd doktor tetibe dtg balik utk tlg family yana sbb mak die sakit dan tetibe 1hr lps yana kene tgn ngn tunang die tetibe die nk pts tunang.. Hok alo..

Dan2 pulak tetibe tunang die kate yana kene gune2... Tett bosan dah..

Pastu yana plak time lps akad nikah ngn ex bf die (fizo) terus cm kene rasok la plak.. Dari situ la cerite die.. Perkahwinan yg penuh dgn dugaan dan mak yana plak meninggl sbb kene serang sakit jantung..

Ade kisah di mane siapa yg menggunakan minyk dagu dan alasan dan kenape di ganggu dgn mahluk halus.. Ade pantang yg dilanggar  menyebabkan semua yg xbersalah menempah derita.. Huhu..

2 bintang utk cite ni.. Huhu..

K la nk tgk tv jap..

Love-
Yana khai

Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts