♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Thursday, January 10, 2013

ERTI PENGORBANAN SIA2

Aku datang dari sini Kampung Kebun Baru, Kampung Kebun Baru

Assalammualaikum...

Harini rase xbest la keje.. Smlm da cuti.. Ngtkan nk ajk dia klua jln... Tp die kate sbtu da cti.. So xnk la klua.. Then ak pon buat2 faham la.. Xpela hak dia.. Then xsabo nk keje harini sbb nk jmpe si dia.. Tetibe tghr die kate MC plak.. Hurm.. Smlm kte len harini kate len..

Kekadang tu mate basah je tetibe.. Die bknla sape2 cme seseorang yg ak tertarik.. Im willing to do everything even i got nothing.. Hurm.. Rase mcm syok sendirik plak.. Mybe dia xperasan kot perasaan ak kat die.. Mmg la ak syok sendirik gamaknye.. Huhu.. Sadis tol drama ak ni..

Itu mybe cara dia la kan tp klw ikot kan logik pemikiran ak yg suke menilai diluar kotak ni.. Klw org tu buat xtw je means die ignore sape kite.. Mcm ak la.. Klw ak buat bangak je kat org maknenye ak xsedar pon kewujudan dia.. Hehe.. Klw ak sedar ak akan pastikan dia taw yg ak ingt dia selalu.. Huhu....

Cinta klw xde air mate bknla cinta namenye.. Mase tu ad je utk si dia selagi hati ak masih masih blh menerima.. Tp klw dah bkn jodoh tu... Ak tahan cmne pon dia ttp lari jugak..

Xpela.. Ak ibaratkan ak melepaskan seekor burung yg ak jg selame ni dgn baik.. Andai kata mmg dia milik ak mesti dia patah balik.. Klw x.. Ak rela die terbang pergi.. Jauh tinggalkan ak.. Hahaa.. Sadis sadis... Xsemua yg indah tu kekal selamanya.. Kadang2 kene terime pahitnya...:-)

Takdir bkn ditgn manusia.. Ak tunggu pengakhiran cerita.. Hehee..

Love-
Yana khai

Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts