♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Tuesday, January 22, 2013

INTERVIEW KALI KEDUA

Aku datang dari sini Kampung Sijangkang, Kampung Sijangkang
Assalammualaikum..
Ha lame x haku xhapedet blog ni.. Kan ak ckp nk g blaja silat nk belasah gemok..
Tadi baru hbs silat (interview) hahaaa.. Taw kat ne.. Kat tmpt lame aku kat somewhere.. Hehehee..aku da pnh keje situ utk post lain tp hari ni ak apply utk post lain lak.. Haaha.. Diorg xkenal ak kot tapi kaberline jgk tkt ade yg kenal upe familiar ak ni.. Biahahaa..
Time iv tu ak da taw da pe soklan ujiminda tu so dgn pejam mate la kan ak jawap.. Poyo poyo..
Pastu ak pon ckp pa dgn fluent nye ape yg die tnye.. Mmg xberubah soklan... Kakaka..
Then bile die offer certain department teros ak ambik department len sbb ak taw department yg ak pnh kje tu haluwai.. Mmg xla..
Yg penting.. Aku da prepare lebih dari fizikal dan mental.. Klw dlu ak lemah g.. Br preasure skit da nanes.. Tp kt tmpt ak skrg ni disebbkan gemok slalu buli so ak dah blh take it as experience.. Hahaa..kalini berterime kasih kat gemok.. Hahaa..
So if ak d terime masuk.. Notis 2 weeks je sbb diorg xsaba nk ak kje situ.. Hahahaha... Please la..kekekee..
Nak d jadikan cite lps iv tu ak borak jap ngn hr dptmnt then ak ambik kesempatan nk tnye satu tmpt kt situ.. Name tmpt tu harber place.. Tp d sbbkan ak ni terikot sngt cite dlm tv.. Ak leh tnye " akk taw x katne pearl harber katne??" akk tu blur.. Ak br trsedar betape bangak nye ak tnye soklan tu.. Aduh malu.. Hahahaa.. Tp steady bro. Hahahaaa.. Cm nk pengsan ak malu.. Biajahahaaha....
Hope i can handle it better.. Chaiyok,,.!! Kbai~
Love
-Yana khai-
* kantoi tido kali kedua.. Kalini siapdi edit lagi.. Kejam!!!
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts