Skip to main content

MACAM NK BAWAK BOM DATANG KEJE

Assalammualaikum..

adomak ak pantang tol la bile dtg keje mood tgh baik tapi nampak je muke gemok terus ilang mood.. bongok la gemok ni..benci btl la..rase mcm nk dtg keje pakai baju celoreng pastu letak pistol kat poket belah kanan pastu pisau kat poket belah kiri..dalam poket baju ade bom.. ha... senang skit die bunyik je ak letopkan je perot die.. geram btl..

ade ke ptt dah la soh ak email bdk2 cuti kat hr..padahal ko yg buat list name tu..kan email je senang...ko nk jgk print name tu bg kat ak soh ak tahep balik..ape ke bangang ko ni gemok...mcm nk tinju je perot ko.. kelar leher ko. pancung bontot ko..ha padan muke... tu satu la hal.. lagi 1 ade ke ptt die soh lagik ak email kan list bdk contract yg kene cuti.. ak ni da la byk keje nk kene ingt... leader plak bg name n explain kat ak mcm kuceng ckp ngn dragon ball..hapa pon xphm..si gemok je phm ape korang ckp... dah tu ak ni email la.. salah plak tu..wakakakaka... ok tu ak accept la..apesal gemok ko tarik muke?? marah..eh kephale kemik la tu keje ko la shial.. hahahaa... bahalol la kadang2 perangai ko ni..ak tgk ko ni gemok gemok gemok gemokkkkk je...arghhh geram ak,,, ko tunggu la ak dtg keje naik kete kebal ak langgo kete ko..ak bom umah ko..ak spray tingkap umah sewe ko..dan many² more...biahahaha...hahahaha....puas hati...
 *gemok poyo gemok poyo gemok poyo..benci gemok..gemok bongok dan sebagainya...hahahaha

k la nk blajo silat nk belasah gemok..


love-
yana khai

Comments

WiDuRi @rTaKuS said…
kesiannyer la kau...
sape gemox...??
nak nengok...huhu
WiDuRi @rTaKuS said…
sape gemox?
siannyer kau...

aku baca pon stresss...
saba la weh
YanaKhai said…
Bos ak la za.. Sakit jiwa ko taw.. Tunggu masa je ak nk bla.. Setahun tu da ckup da bg aku.. Hahahaaa
YanaKhai said…
Xyah doh za nnt kene bace yaasin.. Hahahaa
WiDuRi @rTaKuS said…
bos kau laki ke ppuan...gile saba sampai setahun.....
YanaKhai said…
Laki doh.. Dah la gemok.. Bangak.. Xde perasaan.. Paling worst adalah melayu... Tu r psl klw xsbb nk experience mmg x la ak nk stay smpai setahun

Popular posts from this blog

FAKTA DAN AUTA TENTANG BREASTFEEDING

AssalammualaikumMITOS PENYUSUAN :
Tugas menyusukan bayi bukanlah terlalu sukar tetapi akan menjadi sukar bila ada pelbagai ‘nasihat’ yg mengelirukan para ibu terutama yg baru pertama kali menyandang gelaran ibu… Percaya atau tidak antara tips kejayaan penyusuan adalah bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Campur tangan org sekeliling kadang kala boleh menyumbang kepada kegagalan menyusukan bayi, bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Hanya ibu yg memahami kesihatan tubuh badannya dan kemampuan utk memberikan yg terbaik buat si manja. Hanya ibu tahu apa yang diperlukan tubuhnya dan apa yang perlu bagi menyokong keperluan tersebut. Dalam mencari ilmu penyusuan, kita tidak boleh main dengar aje sumber yang tidak sahih. Kadang-kadang, kita boleh pula percaya bulat-bulat apa yang kita dengar walaupun tak tahu kebenarannya, tak pernah alami, mahupun membuat kajian tentangnya. Jadi mari kita tengok rupa-rupanya banyak perkara yang telah di letakkan “negative mind se…

RAHSIA KECANTIKAN 7 ARTIS MALAYSIA DENGAN SUPPLEMENT

Rata² ramai yg sy tgk terlajak laris nk cantik mcm artis.. tapi MALAS nk konsisten mcm retis tu.. untuk pengetahuan korang la kan.. artis2 tu sume da di hadapkan dengan supplement bertahun2 dan ade yg dah dari kecik family diorg suh amalkan.. yg kita kita ni.. baru bulan ni makan.. tu pon culas.. nk overclaim pasal supplement.. mmg la ade yg tiruan berlambak.. sbb tu perlunya penyelidikan terperinci ye.. dan yg penting sy jual supplement sume selamat semulajadi dan in shaa allah berkesan.

Jom tgk 7 artis yg mmg amalkan makan supplement ni.. xkisah la dari jenama Shaklee ke.. jenama lain ke.. tapi nk di tekankan di sini betapa pentingnya Supplement di zaman serba moden ni.. almaklumla ayam pon da pandai pakai botox cucuk tang situ tang sini.. sayur pon da pandai men kacuk² skrg nk bg ngam bg gebu gebas.. huhu..

1 - ) Miss Nina


2 - ) Ayu Raudah


3 - ) Rita Rudaini


4 - ) Yasmin Hani


5 - ) Ashraff Muslim


6 - ) Datin Norjuma


7 - ) Dato' Siti Nurhaliza



CARA TIDUR,BERDIRI DAN DUDUK YANG BETUL BAGI IBU HAMIL

Xde text byk².. just tgk je gambo..pasti u ols akan faham.. selamat mencuba dan pasti kene cube jugak okeh.. gud luck.. ^_^
CARA TIDUR.. AKU PON KEKADANG SALAH TIDO JGK SEBAB XSELESE BILE BABY BYK TENDANG BILE NGIRING.. HEHE.. TP KEJAP JELA..
SO FAR MASIH BETUL DAN SADO LAGI AK TIME BERDIRI.. HEEHE..
MMG NAK KENE DUDUK LETAK ALAS KAT BELAKANG TU. KALO IDOK OI MAK.. BOLEH RANAP TULANG BELAKANG RASENYE.. HEHE.




LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com