♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Wednesday, January 16, 2013

MACAM NK BAWAK BOM DATANG KEJE

Assalammualaikum..

adomak ak pantang tol la bile dtg keje mood tgh baik tapi nampak je muke gemok terus ilang mood.. bongok la gemok ni..benci btl la..rase mcm nk dtg keje pakai baju celoreng pastu letak pistol kat poket belah kanan pastu pisau kat poket belah kiri..dalam poket baju ade bom.. ha... senang skit die bunyik je ak letopkan je perot die.. geram btl..

ade ke ptt dah la soh ak email bdk2 cuti kat hr..padahal ko yg buat list name tu..kan email je senang...ko nk jgk print name tu bg kat ak soh ak tahep balik..ape ke bangang ko ni gemok...mcm nk tinju je perot ko.. kelar leher ko. pancung bontot ko..ha padan muke... tu satu la hal.. lagi 1 ade ke ptt die soh lagik ak email kan list bdk contract yg kene cuti.. ak ni da la byk keje nk kene ingt... leader plak bg name n explain kat ak mcm kuceng ckp ngn dragon ball..hapa pon xphm..si gemok je phm ape korang ckp... dah tu ak ni email la.. salah plak tu..wakakakaka... ok tu ak accept la..apesal gemok ko tarik muke?? marah..eh kephale kemik la tu keje ko la shial.. hahahaa... bahalol la kadang2 perangai ko ni..ak tgk ko ni gemok gemok gemok gemokkkkk je...arghhh geram ak,,, ko tunggu la ak dtg keje naik kete kebal ak langgo kete ko..ak bom umah ko..ak spray tingkap umah sewe ko..dan many² more...biahahaha...hahahaha....puas hati...
 *gemok poyo gemok poyo gemok poyo..benci gemok..gemok bongok dan sebagainya...hahahaha

k la nk blajo silat nk belasah gemok..


love-
yana khai
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts