♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Monday, January 14, 2013

PENYERAHAN HAK MILIK

Assalammualaikum...

hari ini...waktu ini... jam 12.45pm pada tarikh 14.01.2013 , aku secara sah but secara informal pnye adat..telah menyerahkan segala milik yg dulu milik aku..kepada kau...huhu..sedih?? ye la skit la.. even aku yg decide but hanya kami taw di mana dan kenapa titik noktah ni terjadi.. hurm,,,


cincin...

adush ak syg btl cincin tu.. sadis la..ak beli sendiri..ak yg pilih.. kat poh kong mali.. harus la ak suke..even simple.. huwaa.. sudah la kau..biahahaha...

sejadah dan telekung dan Al-Quran

lepas ni kene beli baru..hehehe... takpe Al-Quran lame pon xkhatam2 lagik..hheee...


Duit Booking..

peh punye tekujat ak..xsangke kan ak blh simpan duit tu skit pnye lame.. masih elok lagik bentuk nye cume da kemik2 sebab ak kene sorok duit tu dlm lemari..klw x..habes ak joli..heehhee.. xpe da pulangkan.. huhu


n semua ak da pulangkan cuma makann dan kek je.. sbb da hadam habis dlm perot...huhu..halalkan ye...
huhu..org tgk saye happy... hakikatnye saye sendiri xtaw ape ptt sy rase... hehee.. sedih ke ape perasaan pon ak xtaw..mybe ak xready la kot.. tu je la cover cite...hehehe...no komen..(ayt retis)

perjalanan kita terhenti dan ak doakan semoga kau bahagia satu hari nnt... doakan juga kebahagiaan ak.. antara kita biarlah cerita hanya tertutup dan berlalu begitu saja.. mungkin sukar..tapi satu masa.. ALLAH kembalikan kebahagiaan tu utk selamanya... Im Sorry..

Ok dah habes sudah cite sedih..ak jugak ternanti bila ak nk pulangkang sume barang² dia..tp harini semua terjawab dan terlerai semua dan secara sahnya aku sudah Putus Tunang...sekian maceh...huhu..

k la nk smbung keje...


p/s*
mungkin harini kita bersedih dan takut kerana mendapat petir dan hujan yg lebat..sedangkan Allah ingin memberikan sebentuk pelangi yg indah selepasnya utk kita tatap dan menikmati betapa agung ciptaanNya..sesungguhnya..ALLAH tahu apa yg terbaik utk umatnya... 



















Love- 
Yana Khai.
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts