♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Saturday, May 11, 2013

CKP SALAH XCKP PON SALAH



Assalammualaikum...

rasenye da seminggu PRU13 kan...smpai skrg ni masih bergema gempita canang berbunyik..harini baru ak update psl pru13.. hurm.. ape nak jadi pon ak xtaw.. kang ckp ak balik kene...xckp kang ak lak benanah mate telinge denga... huhu... nway nak ckp pon.. kg ak aman bahagia in shaa allah... huhu.. selame ak duduk kg aku ni.. blm lagi la ak ade masalah smpai kene pasang lilin sebulan ke... angkut air pakai lori.. alhamdulillah masih terpelihara kami org kg ni.. mmg la xsemua sempurna kan.. tp kan lebih elok bersederhana dari kita berlebih2han.. hhahaa... ayt bakal ahli DUN utk PRU14 ni...hahahaha...

ni pendapat ak la..

1- org dulu2 kate mereka xmelatah dgn kekalahan dan kemenangan.. org mude yg bangkit buat reformasi ni d kate kuat melatah.. bukan melatah sbnnye...ni pandangan ak..ak xsokong n xboikot mane2 parti..ni cme pandangan matang ak je la.. jgn hentam ak..bhahaha..pada pendapat ak la.. reformasi tu adalah kebangkitan.. menegak kan keadilan.. ms mlm org PKR buat reformasi kebangkitan ala2 emo night tu kan.. all black...huhuhu... xd plak ak denga diorg merusuh pecah kete pukul org la bagai.. aman je... org dari jauh2 pon dtg dgn 1 matlamat.. keadilan.. hehehe.. cme jln je la jammed... tp diorg sume xjammed... phew phew... semangat la katenye... ehehe...

2 - xde hak..

sbb pe ak xckp xde hak?? sbb PKR/PAS xd hak dlm TV.. hehee... bkn nk ckp pe tp mmg BIAS la lagi2 tv tut tut tut... ha... bile bkk je tv tut tut tut...asyik2 parti tu je...salahnye nampak sngt tp tutup.. hehehe... sbg cnth.. plashmob kat ipoh.. da terang dan nyata... sape yg pukul sape...siap ade bukti kukuh video.. huhu.. xd respon.. xtaw la klw lambt ke pe.. tp ak bc berita pagi tadi.. ade 3 org PAS pecahkan kete seseorg yg ade stiker BN.. terus kene reman.. hehehe.. adil ke x? ok ak xnk la ckp lelebih.. hhehee... kang ak kene band.. cme nak bgtaw.. kebangkitan bkn utk menentang keadilan...tp utk menegak kan kebenaran... :) Wallahua'lam...

* Semoga seluruh umat Islam dilindungi dan dpt bersatu padu menegakkan agama Islam dibumi ALLAH...





kbai nak tido..

love-
yana khai
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts