♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Tuesday, May 21, 2013

IMPIAN 13 TAHUN TERCAPAI DALAM VERSUS 2

assalammualaikum..

ok sape2 yg ade fb n twitter org keek or mane2 media sosial n korg add ak mesti korg da taw cite ape ak nak ckp ni kan..ok fine xpe.. da basi ke x basi ke ak nak jgk post best moment ni dlm blog ak..

no what..17 mei 2013 adalah tarikh keramat dlm hidup ak d mane..ak telah bertemu dgn sipujaan hati mr tomok indrawan..hahaha.. ok fine sila jeles..

ceritanya bermula bergini apabila tarikh 17mei tu adalh harijadi beliau dan ak bertekad nak jgk g tgk konsert versus kat u8 mall kat shah alam tu kan.. ak pon pujok2 la kawan2 ak utk temankan ak..hehee..n diorg setuju...yes!!! ok ade mslh samaade ak blh balik awal or x coz ak mmg kene blik kul 8pm...tp hari tu ak tekad nak cabot lari...dan ak berjaya...huahuahua...terus ak msj kawan ak soh dtg umah ak utk ptg tu..hehehe.. agendanya bermula...


ok ini muke nebes dlm perjalanan ke shah alam..berhenti jap isi minyak kete...ok nak taw sape yg terpakse rela ikot ak time ni??

ok ni la muke² insan yg terpakse ikot kehendak ak..hahaha...thanks kawan2..u r my bff.. terharu sngt..tq² very deep much love..hahaha 

n then smpai je sane.. baru kul 7.30..huhu... tp nebes sumpah mcm nak pengsan..nak2 plak ternampak tomok kat eskeletor tgh ditemuramah...hhahaa...mau xhisteria...hahahaa...ok sila jgn muntah..hauhuahaua..

next!


awal2 da tercongok kat depan area2 stage tu nak diri depan skali..haha..awal tu dlm kul 8 ak da kat situ..imagine la..muke toye budak 2 org tu..tp layankan ak pnye psl...hahahaa... cian diorg.. tersiksa jiwa raga...bhhahaa... k blm jmpe tomok agi ni..nebes nebes...!!

 
da msuk dlm kurungan n then blm start ag konsert..ak pnye port maha depan la sngt..time ni kami sume dok sile..bersile..hehehe... nk tgk ak kat ne pnye posisi..?? hahaha next!!

 
ye di sini... hahaha...nampak x betape tinggi palang tu...tp tu bkn halangan sbb ak panjat palang tu semate...hahahahaa.. nak plak nampak budak manifesto bawak bunting..pe agi..ambik kesempatan la plak ak nak bergambo kan..sila tutup mulut..hahahaa...xpedulik la org blkg nak kate sakai utan ke pe ke...yg penting ak dpt tgk pujaan hati dedepan...huwaaaaa xcited xhengat..ok blm agi jmpe tomok time ni..next!!


MANIFESTO PERFORMANCE NO 4 OKEH... LAME TUNGGU.. TODEYHH DIE XDPT MASUK BATTLE N XDPT DENGO LAGU SEJ MUNGKIN BERULANG VERSI MANIFESTO..!! HA SOB SOB..
HA TGK LA PEPUAS...CAMERA XBEST..TODEYH2...TP YG PENTING ADO LA...HUHUHU...JEJERIT MCM KENE HISTERIA TIME NI..APE LA NAK JADI..HAHAHAA...OK XCITED GILE KOT...HAHAHA






                                                      HENSEM!!!!! AUM...HAHAHA...malam tu tema versus adalah double trouble n tomok bawak lagu meniti titian usang dan bujang senang..feat jack...ok jeles die pgg tgn jack...tutup mate >.< hahahaaaa

NEXT...SILA TUTUP MATA...HAHAHAA






















TARA...TARA...AHAHAHAA...OK JELES X JELES X...HAHAHAA...TIME NI KAN TECENGANG JE SBB AK TERUS SERBU TOMOK TIME DIE KLUA TAW..TRICK NYE BERKUMPUL DGN BDK MANIFESTO N BILE TOMOK KLUA TEROS LARI KAT TOMOK..HHAAA..SALAM N I SAID...HAPPY BUFDAY..ADUIII MCM NK GUGUR TOQ JANTUNG NI..HAHAHAA....PUEH HATI DEN...HEHEHE

OK ABAIKAN SBB BANYAK SNGT CAMERA DIDEPAN KAMI..MCM RETIS PLAK AK RASE...HAAHAHHAAHA..... KBAI! BHHAHAA





sebelum jmpe tomok tu kan ak terserempak ngn wife die taw..ayu_abas..ha kau mmg cntik kalah ak yg comel ni..hhaaa..matanya lirik2 selalu...adushhh jeles jeles...ha tp xpe...die sngt ramah...sempat angkt tgn n balas senyum je sbb crouded kot n then ak nak maraton keja tomok..k fine batak!! hahahaa...
hahahaa...tamatla sudah ceritera ak ngn si buah hati... 13 tahun ak tunggu nak tgk die live...secare langusung depan mate...bkn tgk tp berckp skali..even xsmpai 100 patah..janji puas ht..hehehe..thanks tomok...n much thank to my bff coz sudi ikot ak n bkn tu je...diorg bawak ak siap tunggu depan2 pintu bilik persalinan agi...utk ak jmpe dgn tomok..hahaha...sngt terharu...im touched..hahaha!! 


p/s* jgn lupe undi taw...lagi 2 minggu nak final..
VS5 MAN 33329


OK TIDO LENA..

love-
yana khai







PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA


Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan


Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan





Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts