Skip to main content

IMPIAN 13 TAHUN TERCAPAI DALAM VERSUS 2

assalammualaikum..

ok sape2 yg ade fb n twitter org keek or mane2 media sosial n korg add ak mesti korg da taw cite ape ak nak ckp ni kan..ok fine xpe.. da basi ke x basi ke ak nak jgk post best moment ni dlm blog ak..

no what..17 mei 2013 adalah tarikh keramat dlm hidup ak d mane..ak telah bertemu dgn sipujaan hati mr tomok indrawan..hahaha.. ok fine sila jeles..

ceritanya bermula bergini apabila tarikh 17mei tu adalh harijadi beliau dan ak bertekad nak jgk g tgk konsert versus kat u8 mall kat shah alam tu kan.. ak pon pujok2 la kawan2 ak utk temankan ak..hehee..n diorg setuju...yes!!! ok ade mslh samaade ak blh balik awal or x coz ak mmg kene blik kul 8pm...tp hari tu ak tekad nak cabot lari...dan ak berjaya...huahuahua...terus ak msj kawan ak soh dtg umah ak utk ptg tu..hehehe.. agendanya bermula...


ok ini muke nebes dlm perjalanan ke shah alam..berhenti jap isi minyak kete...ok nak taw sape yg terpakse rela ikot ak time ni??

ok ni la muke² insan yg terpakse ikot kehendak ak..hahaha...thanks kawan2..u r my bff.. terharu sngt..tq² very deep much love..hahaha 

n then smpai je sane.. baru kul 7.30..huhu... tp nebes sumpah mcm nak pengsan..nak2 plak ternampak tomok kat eskeletor tgh ditemuramah...hhahaa...mau xhisteria...hahahaa...ok sila jgn muntah..hauhuahaua..

next!


awal2 da tercongok kat depan area2 stage tu nak diri depan skali..haha..awal tu dlm kul 8 ak da kat situ..imagine la..muke toye budak 2 org tu..tp layankan ak pnye psl...hahahaa... cian diorg.. tersiksa jiwa raga...bhhahaa... k blm jmpe tomok agi ni..nebes nebes...!!

 
da msuk dlm kurungan n then blm start ag konsert..ak pnye port maha depan la sngt..time ni kami sume dok sile..bersile..hehehe... nk tgk ak kat ne pnye posisi..?? hahaha next!!

 
ye di sini... hahaha...nampak x betape tinggi palang tu...tp tu bkn halangan sbb ak panjat palang tu semate...hahahahaa.. nak plak nampak budak manifesto bawak bunting..pe agi..ambik kesempatan la plak ak nak bergambo kan..sila tutup mulut..hahahaa...xpedulik la org blkg nak kate sakai utan ke pe ke...yg penting ak dpt tgk pujaan hati dedepan...huwaaaaa xcited xhengat..ok blm agi jmpe tomok time ni..next!!


MANIFESTO PERFORMANCE NO 4 OKEH... LAME TUNGGU.. TODEYHH DIE XDPT MASUK BATTLE N XDPT DENGO LAGU SEJ MUNGKIN BERULANG VERSI MANIFESTO..!! HA SOB SOB..
HA TGK LA PEPUAS...CAMERA XBEST..TODEYH2...TP YG PENTING ADO LA...HUHUHU...JEJERIT MCM KENE HISTERIA TIME NI..APE LA NAK JADI..HAHAHAA...OK XCITED GILE KOT...HAHAHA






                                                      HENSEM!!!!! AUM...HAHAHA...malam tu tema versus adalah double trouble n tomok bawak lagu meniti titian usang dan bujang senang..feat jack...ok jeles die pgg tgn jack...tutup mate >.< hahahaaaa

NEXT...SILA TUTUP MATA...HAHAHAA






















TARA...TARA...AHAHAHAA...OK JELES X JELES X...HAHAHAA...TIME NI KAN TECENGANG JE SBB AK TERUS SERBU TOMOK TIME DIE KLUA TAW..TRICK NYE BERKUMPUL DGN BDK MANIFESTO N BILE TOMOK KLUA TEROS LARI KAT TOMOK..HHAAA..SALAM N I SAID...HAPPY BUFDAY..ADUIII MCM NK GUGUR TOQ JANTUNG NI..HAHAHAA....PUEH HATI DEN...HEHEHE

OK ABAIKAN SBB BANYAK SNGT CAMERA DIDEPAN KAMI..MCM RETIS PLAK AK RASE...HAAHAHHAAHA..... KBAI! BHHAHAA





sebelum jmpe tomok tu kan ak terserempak ngn wife die taw..ayu_abas..ha kau mmg cntik kalah ak yg comel ni..hhaaa..matanya lirik2 selalu...adushhh jeles jeles...ha tp xpe...die sngt ramah...sempat angkt tgn n balas senyum je sbb crouded kot n then ak nak maraton keja tomok..k fine batak!! hahahaa...
hahahaa...tamatla sudah ceritera ak ngn si buah hati... 13 tahun ak tunggu nak tgk die live...secare langusung depan mate...bkn tgk tp berckp skali..even xsmpai 100 patah..janji puas ht..hehehe..thanks tomok...n much thank to my bff coz sudi ikot ak n bkn tu je...diorg bawak ak siap tunggu depan2 pintu bilik persalinan agi...utk ak jmpe dgn tomok..hahaha...sngt terharu...im touched..hahaha!! 


p/s* jgn lupe undi taw...lagi 2 minggu nak final..
VS5 MAN 33329


OK TIDO LENA..

love-
yana khai







PEKERJA DI RUMAH DI PERLUKAN SEGERA


Gaji Sehingga RM1300 - RM3400 Sebulan


Syarat Kelayakan:
- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan





Comments

fana.akim said…
haha..last sekali nampak cam tomok tak sudi je nak gambo..nampak jelah..hahah.. tahniah weh tahniah..akhirnya..
YanaKhai said…
bkn xsudi k...ko kene phm konsep artis...time tu camera sngt byk okeh d dpan kami..bhahaha... nampak xbetape pemes nye kami..hahaha...

ape gune ak blaja photoshop expert 5 tahun... hahaha.. blh edit plak...tp xpela..nak real kan...hahahahaa... ak abaikan je...hahaha
WiDuRi @rTaKuS said…
wow...
tercapai impian kau...
dari mula aku kenal kau..kauminat tomok...hihi..umh aku dekat je dengan space u8..huhu
YanaKhai said…
HAHAHA...zaza..ak mmg susah la nak minat kat retis lain...minat gitu2 je...tp ngn tomok ni nth xleh lpe bak kate org...bhahahahaa...

k fine mesti ko pegi tiap2 minggu kan...asal ak xnmpk ko??bhhahahaa....

Popular posts from this blog

FAKTA DAN AUTA TENTANG BREASTFEEDING

AssalammualaikumMITOS PENYUSUAN :
Tugas menyusukan bayi bukanlah terlalu sukar tetapi akan menjadi sukar bila ada pelbagai ‘nasihat’ yg mengelirukan para ibu terutama yg baru pertama kali menyandang gelaran ibu… Percaya atau tidak antara tips kejayaan penyusuan adalah bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Campur tangan org sekeliling kadang kala boleh menyumbang kepada kegagalan menyusukan bayi, bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Hanya ibu yg memahami kesihatan tubuh badannya dan kemampuan utk memberikan yg terbaik buat si manja. Hanya ibu tahu apa yang diperlukan tubuhnya dan apa yang perlu bagi menyokong keperluan tersebut. Dalam mencari ilmu penyusuan, kita tidak boleh main dengar aje sumber yang tidak sahih. Kadang-kadang, kita boleh pula percaya bulat-bulat apa yang kita dengar walaupun tak tahu kebenarannya, tak pernah alami, mahupun membuat kajian tentangnya. Jadi mari kita tengok rupa-rupanya banyak perkara yang telah di letakkan “negative mind se…

RAHSIA KECANTIKAN 7 ARTIS MALAYSIA DENGAN SUPPLEMENT

Rata² ramai yg sy tgk terlajak laris nk cantik mcm artis.. tapi MALAS nk konsisten mcm retis tu.. untuk pengetahuan korang la kan.. artis2 tu sume da di hadapkan dengan supplement bertahun2 dan ade yg dah dari kecik family diorg suh amalkan.. yg kita kita ni.. baru bulan ni makan.. tu pon culas.. nk overclaim pasal supplement.. mmg la ade yg tiruan berlambak.. sbb tu perlunya penyelidikan terperinci ye.. dan yg penting sy jual supplement sume selamat semulajadi dan in shaa allah berkesan.

Jom tgk 7 artis yg mmg amalkan makan supplement ni.. xkisah la dari jenama Shaklee ke.. jenama lain ke.. tapi nk di tekankan di sini betapa pentingnya Supplement di zaman serba moden ni.. almaklumla ayam pon da pandai pakai botox cucuk tang situ tang sini.. sayur pon da pandai men kacuk² skrg nk bg ngam bg gebu gebas.. huhu..

1 - ) Miss Nina


2 - ) Ayu Raudah


3 - ) Rita Rudaini


4 - ) Yasmin Hani


5 - ) Ashraff Muslim


6 - ) Datin Norjuma


7 - ) Dato' Siti Nurhaliza



CARA TIDUR,BERDIRI DAN DUDUK YANG BETUL BAGI IBU HAMIL

Xde text byk².. just tgk je gambo..pasti u ols akan faham.. selamat mencuba dan pasti kene cube jugak okeh.. gud luck.. ^_^
CARA TIDUR.. AKU PON KEKADANG SALAH TIDO JGK SEBAB XSELESE BILE BABY BYK TENDANG BILE NGIRING.. HEHE.. TP KEJAP JELA..
SO FAR MASIH BETUL DAN SADO LAGI AK TIME BERDIRI.. HEEHE..
MMG NAK KENE DUDUK LETAK ALAS KAT BELAKANG TU. KALO IDOK OI MAK.. BOLEH RANAP TULANG BELAKANG RASENYE.. HEHE.




LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com