♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.


Wednesday, July 3, 2013

MEGA GIVEAWAY : Indahnya Islam by Nurul Nizam

Assalammualaikum...

Islam mengajar kita untuk saling nasihat menasihati antara satu sama lain.. sama seperti yg terkandung dalam surah Al-Asr "Demi masa seseungguhnya manusia dalam kerugian, kecuali yang beriman dan yang beramal soleh, yang berpesan pada kebenaran dan berpesan pada kesabaran"

Ayat itu jelas menunjukkan kepada tanggungjawab sesama Islam dalam berpesan dalam melakukan kebaikan.. Zaman ini pabila kita menasihati seseorang akan kekhilafan yg dilakukan.. makian yg kita terima.. dengan alasan "kubur asing² @ jgn ganggu tepi kain org" bukan niat mengganggu.. mmg betul kubur asing². tapi beringat.. yg mandikan jenazah kita siapa? yg korek kan kubur kita sapa? yg kafankan kita siapa? yg baca kan yaasin utk kita siapa? klw bukan org lain yg buat semua tu.. xkan kita blh bergolek masuk kubur.. kalau la kita blh tahu mcm mane siksanya azab dikubur akibat dosa yg kita lakukan di dunia.. kita pasti tidak mampu utk ketawa di dunia.. kita juga tidak mampu keluar dari rumah bertemu dunia di luar kerana takutkan dosa. Islam itu indah jika kita pandai menilai sucinya.. :) Allah sygkan hambanya.. setiap dosa manusia..ALLAH berikan peluang bukan sekali.. tetapi selagi nyawa dikandung badan.. 

sekian. wasalam.

love-
yana khai.

 
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts