♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Friday, August 16, 2013

KURUS SIHAT BERSAMA SAYA..JOM!!!



Assalammualaikum... 

hahahaa... selamat selamat hari raya.. tahun ni raya aku sngt teruja bukan sebb raye dgn bf baru.. tp beraya dgn yakin utk makan segala yg aku mahu.. aku ada rahsia aku..
Sebelum ak bongkar..ak nk bgtaw.. dulu ak mmg ade mslh berat badan.. ok sape lahir bulan july 1988... masalah utama adalah masalah dgn perot boncet... anggaran 40% je fakta tu.. tp ak salah sorg dari 40% tu.. mmg masalah btl.. diet la cmne pon mmg perot kedepan.. boncet je.. ini tidak adil tidak adil.. hahaha.. so 2013 ni ak bertekad..ak on diet.. tp tp tp tp... mmg kurus pon..perot ade kureng.. tp ttp boncet la..sblm pose ritu..dlm bulan 5.. ak on diet.. bulan 6 sblm pose da ade org ckp ak kurus.. tp u olls... kurus dgn menghadkan pemakanan secara maksimum.. sbb ak org yg senang naik badan klw makan nasi.. mmg kurus, pucat.. org ckp ak kurus sakit.. so ak da start riso.. mmg sakit pon..mane xnye..tahan lapo 80%..20% hanya minum air dan breakfast roti sekeping je..ape nak buat ni.. ak pon tgk2 FB ni nmpk plak kawan FB ak dok keneng2 dgn product die.. ak pon try la kan manetaw nasib.. ak pon ambik la SHAKLEE( LECITHIN) sehari 6 biji 2x makan..ambik setiap kali korang makan berat.. so ak tnye..makan ape pon blh ke?? unless bende tu halal.. ak mmg suke la.. huahuahaua... so start pose tu ak da mule la makan je..nak plak along ak niage takoyaki.. sehari 4ketol.. so nasi pon ak da bedal.. pizza pe lagi.. mekdi jgn kabo la.. huahuahua.. then time beli bj raye ritu ak nmpk penimbang berat... lepas buke ak try.. (43kg)???? wowowowowow.. sblm ni 45kg nk turun 44 pon susah bona.. ak pnye target smpai 42kg je.. sbb klw 40kg da mcm berat budak kecik plak.. kang ak kene lambong susah... huahuahauaua.. ak berpuas ht btl setakat ni.. next nk try ambik OMEGA ngn ALfalfa plak..new result ak akan update plak utk korang.. so amacam?? xcaye lagi?? tgk gmbo bawah ni.. non edited taw.. even ak terror photoshop..360 pon bkn jugak..ori..hahahaa hahaha... 


              
BEFORE 
AFTER


anyone nk order?? direct message thru  whatsapp/Wechat/kakaotalk (0192785383)yana-for details n serius buyer or sesape yg serius pasal kesihatan korang..harga jgn risau..masih harga mampu milik :)
*REMEMBER.. KLW KORANG RASA SIHAT TU MAHAL.. TRY LA PLAK SAKIT.. :) 



Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts