Skip to main content

LEBARAN DIRAI- RAMADHAN DIRINDUI- MAAF ZAHIR BATIN DARI YANA KHAI


Assalammualaikum... 
salam syawal yg masih berbaki.. aku baru berpeluang nak update blog.. almaklum la update pakai phone xbest.. nk jgk gne lappy.. xsempat..balik beraye da penat terus naik katil dan tido tido tido..

korang cmne raye?? seronok? or beronok ronok.? aku bese je.. cme xmcm tahun2 lepas.. tahun ni ade rs sunyi skit.. hihihihi.. xpela korang xperlu tau..ekekekee... 

ok dikesempatan ini aku YANA KHAI ingin menyusun 10 jari mohon ampun dan maaf kalau selama berblogging ni ada yg terasa hati dan terkurang senang dgn penulisan ak yg xseberape la sngt.. hehee.. pada member2 yg bg hadiah giveaway tu terima kasih daun keladi dan yg menerima giveaway dari aku juga harap maafkan la klw ada kekurangan..hehehe.. semoga kita dapat berjumpa lagi di ramadhan akan datang dan semoga ramadhan tahun ni.segala amalan kita diterima ALLAH.. Amin..


da buleh la makcik2 kat lua tu klw nk buat menantu ni.. hahaha



love
Yana Khai



Comments

Tinta Lana said…
Assalamualaikum..

Wah2..bombastik la ko yana..tu ha, baju raya ko bombastik..ko tak ya. hahahah

Yana, selamat hari raya dari aku ya.. tahun ni thn pertama la aku braya dgn ko sbg blogger..ak harap ada ksmptn untuk thn2 strusnya.. :)

Ak minta maaf kalau ada terkasar bahasa dgn ko..ak rsa, mmg ada jugak ni,hahaha

Ko knapa rsa sunyi?ak kan ada! hahaha, ak rya thun ni tak best mana..ya la kan, pakcik aku yg eksiden tu braya kat sepital, kitaorg pun braya kat hospital lah juga..

Itu jelah..ak masih dlm mood beraya lagi..ok, ak tipu. Mood kelaut sebenarnya,hahaha
YanaKhai said…
hahaha lana.... selamat selamat... kuih ry ko ade lagi lana??? ak pnye da selamat masuk perot sendiri.. asal tgk tv mkn kuih..wakakakaka... maaf zahir batin lana :)

Popular posts from this blog

FAKTA DAN AUTA TENTANG BREASTFEEDING

AssalammualaikumMITOS PENYUSUAN :
Tugas menyusukan bayi bukanlah terlalu sukar tetapi akan menjadi sukar bila ada pelbagai ‘nasihat’ yg mengelirukan para ibu terutama yg baru pertama kali menyandang gelaran ibu… Percaya atau tidak antara tips kejayaan penyusuan adalah bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Campur tangan org sekeliling kadang kala boleh menyumbang kepada kegagalan menyusukan bayi, bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Hanya ibu yg memahami kesihatan tubuh badannya dan kemampuan utk memberikan yg terbaik buat si manja. Hanya ibu tahu apa yang diperlukan tubuhnya dan apa yang perlu bagi menyokong keperluan tersebut. Dalam mencari ilmu penyusuan, kita tidak boleh main dengar aje sumber yang tidak sahih. Kadang-kadang, kita boleh pula percaya bulat-bulat apa yang kita dengar walaupun tak tahu kebenarannya, tak pernah alami, mahupun membuat kajian tentangnya. Jadi mari kita tengok rupa-rupanya banyak perkara yang telah di letakkan “negative mind se…

RAHSIA KECANTIKAN 7 ARTIS MALAYSIA DENGAN SUPPLEMENT

Rata² ramai yg sy tgk terlajak laris nk cantik mcm artis.. tapi MALAS nk konsisten mcm retis tu.. untuk pengetahuan korang la kan.. artis2 tu sume da di hadapkan dengan supplement bertahun2 dan ade yg dah dari kecik family diorg suh amalkan.. yg kita kita ni.. baru bulan ni makan.. tu pon culas.. nk overclaim pasal supplement.. mmg la ade yg tiruan berlambak.. sbb tu perlunya penyelidikan terperinci ye.. dan yg penting sy jual supplement sume selamat semulajadi dan in shaa allah berkesan.

Jom tgk 7 artis yg mmg amalkan makan supplement ni.. xkisah la dari jenama Shaklee ke.. jenama lain ke.. tapi nk di tekankan di sini betapa pentingnya Supplement di zaman serba moden ni.. almaklumla ayam pon da pandai pakai botox cucuk tang situ tang sini.. sayur pon da pandai men kacuk² skrg nk bg ngam bg gebu gebas.. huhu..

1 - ) Miss Nina


2 - ) Ayu Raudah


3 - ) Rita Rudaini


4 - ) Yasmin Hani


5 - ) Ashraff Muslim


6 - ) Datin Norjuma


7 - ) Dato' Siti Nurhaliza



CARA TIDUR,BERDIRI DAN DUDUK YANG BETUL BAGI IBU HAMIL

Xde text byk².. just tgk je gambo..pasti u ols akan faham.. selamat mencuba dan pasti kene cube jugak okeh.. gud luck.. ^_^
CARA TIDUR.. AKU PON KEKADANG SALAH TIDO JGK SEBAB XSELESE BILE BABY BYK TENDANG BILE NGIRING.. HEHE.. TP KEJAP JELA..
SO FAR MASIH BETUL DAN SADO LAGI AK TIME BERDIRI.. HEEHE..
MMG NAK KENE DUDUK LETAK ALAS KAT BELAKANG TU. KALO IDOK OI MAK.. BOLEH RANAP TULANG BELAKANG RASENYE.. HEHE.




LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com