♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Sunday, August 11, 2013

LEBARAN DIRAI- RAMADHAN DIRINDUI- MAAF ZAHIR BATIN DARI YANA KHAI


Assalammualaikum... 
salam syawal yg masih berbaki.. aku baru berpeluang nak update blog.. almaklum la update pakai phone xbest.. nk jgk gne lappy.. xsempat..balik beraye da penat terus naik katil dan tido tido tido..

korang cmne raye?? seronok? or beronok ronok.? aku bese je.. cme xmcm tahun2 lepas.. tahun ni ade rs sunyi skit.. hihihihi.. xpela korang xperlu tau..ekekekee... 

ok dikesempatan ini aku YANA KHAI ingin menyusun 10 jari mohon ampun dan maaf kalau selama berblogging ni ada yg terasa hati dan terkurang senang dgn penulisan ak yg xseberape la sngt.. hehee.. pada member2 yg bg hadiah giveaway tu terima kasih daun keladi dan yg menerima giveaway dari aku juga harap maafkan la klw ada kekurangan..hehehe.. semoga kita dapat berjumpa lagi di ramadhan akan datang dan semoga ramadhan tahun ni.segala amalan kita diterima ALLAH.. Amin..


da buleh la makcik2 kat lua tu klw nk buat menantu ni.. hahaha



love
Yana Khai



Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts