Skip to main content

JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE

Extra Income Bersama Shaklee

Assalamualaikum.

Kenapa Shaklee?

1. Shaklee merupakan syarikat nutrisi semulajadi yang tertua 
(hampir 60 tahun-sejak 1956) di pasaran makanan tambahan. 
Jadi ianya pasti kukuh dan hebat bukan? Sebuah syarikat yang 
berlandaskan falsafah dalam menawarkan produk mesra alam dan kesihatan yang baik.

2. Produk yang berkualiti 
(Sentiasa selamat, Sentiasa berkesan dan Sentiasa mesra alam). 
Produk ciptaan pertama Dr Forrest C Shaklee adalah Vitalized Mineral(1915)
 yang mana kini dikenali sebagai VITAMIN. Shaklee telah melaburkan 
lebih daripada USD250 juta dalam pembangunan produk yang lengkap, 
penyelidikan dan percubaan-percubaan klinikal
Setiap tahun lebih kurang 83,000 ujian makmal dan kualiti dijalankan 
ke atas produk nutrisi dan bahan-bahannya sahaja.Produk-produk Shaklee 
merupakan hasil satu proses mendalam bagi kajian saintifik dan penilaian 
penyedlidikan pihak ketiga dan juga kajian klinikal bebas oleh 
kumpulan Pakar Sains Kesihatan kami. Shaklee juga merujuk 
kepada Lembaga Penasihat Saintifik, satu kumpulan kebangsaan
 yang merupakan ahli sains yang diiktiraf oleh peneraju dalam 
Institusi akademi dan perubatan.

3. Pelan Jualan Menarik


Anda berpeluang menikmati 
skim bonus Shaklee,
tiada had ringgit, 
berpeluang mengikuti trip luar negara dan dalam negara secara percuma.
Berpeluang mendapat pengiktirafan (trofi dan tunai) 
juga berpeluang membina empayar bisnes anda sendiri sama ada secara 
part time atau fulltime.

4. Group Coaching Online
 ( Group Jutawan di bawah kendalian PM Cery).
Ini yang seronok sekali, sebab 
dapat jumpa ramai kawan, 
gali ilmu,amalan kerohanian, 
uji minda, 
uji hati,
belajar kenali produk dan berbagai lagi)


Alhamdulillah..dan In Shaa Allah..bersama-sama kita maju, 
maju dari segi ekonomi dan kerohanian. Jika saya boleh, 
anda pasti boleh. everyone can be a millionair.



Antara lain yang ditawarkan :-



* Yuran keahlian adalah seumur hidup. Ebook Shaklee Today boleh didapati di laman facebook Shaklee Today.

* Nikmati potongan harga 15-20% bagi setiap produk Shaklee yang ditawarkan.

* Tidak perlu berkejar atau keluar mencari pelanggan. 
Tidak perlu "head hunting" untuk mencari downline.

* Tidak perlu simpan stok di rumah.

* Kelas bimbingan diberikan secara online/offline, 
kami sediakan group tertutup di FB untuk berkongsi tips/sharing on 
marketing,bisnes, konsultasi, motivasi dan lain-lain.

* SISTEM yang kami gunakan telah terbukti membawa 
kejayaan kepada ramai ahli Shaklee di bawah Shaklee 2 U.
Menjana income 3-4-5 ANGKA, menikmati BONUS KERETA, 
PERCUTIAN bertaraf 6 STARS, Umrah & Ziarah, 
semuanya tidak mustahil bila anda bersama Shaklee.


Macamana nak join?



Ada 2 cara untuk menjadi ahli

1. Bayar
- Pendaftaran keahlian sebanyak RM65 + RM10(SM)/RM20(SS) 
Postage Member kit atau

2. Keahlian PERCUMA
- Anda beli produk berjumlah RM680(200 point). 
Borang keahlian ada pada saya. Dengan produk yang ada, 
boleh la makan sendiri atau perkenalkan pada saudara mara.

Mudah bukan? Selepas pendaftaran, anda akan memperolehi 
ID anda sendiri dan boleh mula beli dengan harga ahli. 
Jika anda ingin menjana EXTRA INCOME dan benefit yang ditawarkan, 
dalami info-info yang terdapat di dalam member kit. 
Saya akan guide anda jika ada persoalan.

Jangan segan silu hubungi Saye k?

Sekian. 

sms/wechat/whatsapp
liyana
0192785383
ID 1030172

Comments

Popular posts from this blog

FAKTA DAN AUTA TENTANG BREASTFEEDING

AssalammualaikumMITOS PENYUSUAN :
Tugas menyusukan bayi bukanlah terlalu sukar tetapi akan menjadi sukar bila ada pelbagai ‘nasihat’ yg mengelirukan para ibu terutama yg baru pertama kali menyandang gelaran ibu… Percaya atau tidak antara tips kejayaan penyusuan adalah bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Campur tangan org sekeliling kadang kala boleh menyumbang kepada kegagalan menyusukan bayi, bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Hanya ibu yg memahami kesihatan tubuh badannya dan kemampuan utk memberikan yg terbaik buat si manja. Hanya ibu tahu apa yang diperlukan tubuhnya dan apa yang perlu bagi menyokong keperluan tersebut. Dalam mencari ilmu penyusuan, kita tidak boleh main dengar aje sumber yang tidak sahih. Kadang-kadang, kita boleh pula percaya bulat-bulat apa yang kita dengar walaupun tak tahu kebenarannya, tak pernah alami, mahupun membuat kajian tentangnya. Jadi mari kita tengok rupa-rupanya banyak perkara yang telah di letakkan “negative mind se…

RAHSIA KECANTIKAN 7 ARTIS MALAYSIA DENGAN SUPPLEMENT

Rata² ramai yg sy tgk terlajak laris nk cantik mcm artis.. tapi MALAS nk konsisten mcm retis tu.. untuk pengetahuan korang la kan.. artis2 tu sume da di hadapkan dengan supplement bertahun2 dan ade yg dah dari kecik family diorg suh amalkan.. yg kita kita ni.. baru bulan ni makan.. tu pon culas.. nk overclaim pasal supplement.. mmg la ade yg tiruan berlambak.. sbb tu perlunya penyelidikan terperinci ye.. dan yg penting sy jual supplement sume selamat semulajadi dan in shaa allah berkesan.

Jom tgk 7 artis yg mmg amalkan makan supplement ni.. xkisah la dari jenama Shaklee ke.. jenama lain ke.. tapi nk di tekankan di sini betapa pentingnya Supplement di zaman serba moden ni.. almaklumla ayam pon da pandai pakai botox cucuk tang situ tang sini.. sayur pon da pandai men kacuk² skrg nk bg ngam bg gebu gebas.. huhu..

1 - ) Miss Nina


2 - ) Ayu Raudah


3 - ) Rita Rudaini


4 - ) Yasmin Hani


5 - ) Ashraff Muslim


6 - ) Datin Norjuma


7 - ) Dato' Siti Nurhaliza



CARA TIDUR,BERDIRI DAN DUDUK YANG BETUL BAGI IBU HAMIL

Xde text byk².. just tgk je gambo..pasti u ols akan faham.. selamat mencuba dan pasti kene cube jugak okeh.. gud luck.. ^_^
CARA TIDUR.. AKU PON KEKADANG SALAH TIDO JGK SEBAB XSELESE BILE BABY BYK TENDANG BILE NGIRING.. HEHE.. TP KEJAP JELA..
SO FAR MASIH BETUL DAN SADO LAGI AK TIME BERDIRI.. HEEHE..
MMG NAK KENE DUDUK LETAK ALAS KAT BELAKANG TU. KALO IDOK OI MAK.. BOLEH RANAP TULANG BELAKANG RASENYE.. HEHE.




LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com