Skip to main content

ATASI MASALAH BADAN, MULUT DAN KAKI BERBAU.


Assalammualaikum.. harini hakak comel nk cite pasalbau badan,bau kaki n bau mulut..hahaa..hot setori u olls.. huhu..

Badan,mulut dan kaki berbau mmg merimaskan i olls dan ofkos u olls. sampaikan baunya yang menusuk kekalbu. adudduu pengsan hakak. bila buat aktiviti lasak skit mulalah peluh jantan/betina tu membasahi badan habes banjir. time tu la bau dia u olls.. xhengat!!!!

Yang nafas dan kaki berbau plak jadi satu hal. nak ckp dengan org yg kuat bau nafas ni mmg xleh nak dekat sngt.. kang ade yg ckp sambil kepit hidong pakai penyepit baju.. hahaha.. yg bau kaki tu..Allahu... bkk je kasut die punye bau.. baling kat kuceng... pitam kucing tu.. kuang3...

Tapi korang jgn la plak korang sindir² org gini..x baik taw.. korang xtaw berapa tebal odorono /deodorant diorg tepek sebelum klua rumah.. hahaha.. kidding :) 

cara paling ohsem korang offer la dia product yg membantu... ckp lembut² dengan dia..
Bau badan & mulut ni berpunca dari bakteria dalam badan kita. mmg badan manusia ni ada bakteria yg wujud tapi kene la pandai kawal kelembapan dalam badan kita. nak x nak kat tempat yg bakteria mmg suke lepak buat port harem kat situ then keluarkan aroma terapi dia yg wangi gilos tu.. hahaha

paling risau ni bila org tu kerap klua jumpa client/customer utk urusan bisnes, ha kau.. kene la cover skit  penampilan tu.. ni pakai da cun..da semat.. bila dekat ada bauuu.... -_- lari pulop pelanggan u olls karang.

so utk mengatasinya.. satu product shaklee yg sangat membantu utk masalah bau2an kurang senang ni.. ALFALFA COMPLEX.


ALFALFA MEMBANTU ATASI MASALAH BAU BADAN.
Alfalfa adalah dikenali sebagai agen diuretik, pembersih badan dan penyahtoksik. Ia merangsang aliran hempedu, dan membuang unsur mineral bahaya dari tubuh. Ia juga membantu melindungi dari radiasi dan membantu mengawal bau badan. Selain ciri-ciri sebagai pembersih badan dan penyahtoksik, alfalfa juga mempunyai banyak faedah lain. Menurut seorang pakar nutrisi, alfalfa membantu dalam pencernaan, anti-radang, anti-artritis dan anti-bakteria. Ia membantu membantu dalam penyembuhan ulser, gout, sakit tumit, sakit perut, alahan dan pembaikan cakera tulang belakang (disc). Ia juga mengawal tahap gula dalam darah dan membantu menurunkan paras kolesterol. Sangat hebat kan! Hanya alfalfa yang mempunyai kualiti terbaik digunakan dalam Alfalfa Shaklee. Ditanam di California tanpa pestisid, hormon sintetik, bahan kimia atau baja bukan organik, menjadikan ia alfalfa berkualiti tinggi.

BERMINAT??
HUBUNGI SAYA
PENGEDAR SAH SHAKLEE ANDA
ID 1030172
0192785383
COD KG SIJANGKANG/TELOK PANGLIMA GARANG
POS LAJU KESELURUH MALAYSIA.



Comments

Sandra said…
hey babe! ternampak post u kat Blogger Zone fb group, yang u nak blogwalkin tu :D I dah follow youuuu hehehe, boleh follow i pon tak? :) www.yandrasap.blogspot.com
YanaKhai said…
done sandra ^_^ tq beb :)

Popular posts from this blog

FAKTA DAN AUTA TENTANG BREASTFEEDING

AssalammualaikumMITOS PENYUSUAN :
Tugas menyusukan bayi bukanlah terlalu sukar tetapi akan menjadi sukar bila ada pelbagai ‘nasihat’ yg mengelirukan para ibu terutama yg baru pertama kali menyandang gelaran ibu… Percaya atau tidak antara tips kejayaan penyusuan adalah bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Campur tangan org sekeliling kadang kala boleh menyumbang kepada kegagalan menyusukan bayi, bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Hanya ibu yg memahami kesihatan tubuh badannya dan kemampuan utk memberikan yg terbaik buat si manja. Hanya ibu tahu apa yang diperlukan tubuhnya dan apa yang perlu bagi menyokong keperluan tersebut. Dalam mencari ilmu penyusuan, kita tidak boleh main dengar aje sumber yang tidak sahih. Kadang-kadang, kita boleh pula percaya bulat-bulat apa yang kita dengar walaupun tak tahu kebenarannya, tak pernah alami, mahupun membuat kajian tentangnya. Jadi mari kita tengok rupa-rupanya banyak perkara yang telah di letakkan “negative mind se…

RAHSIA KECANTIKAN 7 ARTIS MALAYSIA DENGAN SUPPLEMENT

Rata² ramai yg sy tgk terlajak laris nk cantik mcm artis.. tapi MALAS nk konsisten mcm retis tu.. untuk pengetahuan korang la kan.. artis2 tu sume da di hadapkan dengan supplement bertahun2 dan ade yg dah dari kecik family diorg suh amalkan.. yg kita kita ni.. baru bulan ni makan.. tu pon culas.. nk overclaim pasal supplement.. mmg la ade yg tiruan berlambak.. sbb tu perlunya penyelidikan terperinci ye.. dan yg penting sy jual supplement sume selamat semulajadi dan in shaa allah berkesan.

Jom tgk 7 artis yg mmg amalkan makan supplement ni.. xkisah la dari jenama Shaklee ke.. jenama lain ke.. tapi nk di tekankan di sini betapa pentingnya Supplement di zaman serba moden ni.. almaklumla ayam pon da pandai pakai botox cucuk tang situ tang sini.. sayur pon da pandai men kacuk² skrg nk bg ngam bg gebu gebas.. huhu..

1 - ) Miss Nina


2 - ) Ayu Raudah


3 - ) Rita Rudaini


4 - ) Yasmin Hani


5 - ) Ashraff Muslim


6 - ) Datin Norjuma


7 - ) Dato' Siti Nurhaliza



CARA TIDUR,BERDIRI DAN DUDUK YANG BETUL BAGI IBU HAMIL

Xde text byk².. just tgk je gambo..pasti u ols akan faham.. selamat mencuba dan pasti kene cube jugak okeh.. gud luck.. ^_^
CARA TIDUR.. AKU PON KEKADANG SALAH TIDO JGK SEBAB XSELESE BILE BABY BYK TENDANG BILE NGIRING.. HEHE.. TP KEJAP JELA..
SO FAR MASIH BETUL DAN SADO LAGI AK TIME BERDIRI.. HEEHE..
MMG NAK KENE DUDUK LETAK ALAS KAT BELAKANG TU. KALO IDOK OI MAK.. BOLEH RANAP TULANG BELAKANG RASENYE.. HEHE.




LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com