♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Friday, January 3, 2014

ATASI MASALAH BADAN, MULUT DAN KAKI BERBAU.


Assalammualaikum.. harini hakak comel nk cite pasalbau badan,bau kaki n bau mulut..hahaa..hot setori u olls.. huhu..

Badan,mulut dan kaki berbau mmg merimaskan i olls dan ofkos u olls. sampaikan baunya yang menusuk kekalbu. adudduu pengsan hakak. bila buat aktiviti lasak skit mulalah peluh jantan/betina tu membasahi badan habes banjir. time tu la bau dia u olls.. xhengat!!!!

Yang nafas dan kaki berbau plak jadi satu hal. nak ckp dengan org yg kuat bau nafas ni mmg xleh nak dekat sngt.. kang ade yg ckp sambil kepit hidong pakai penyepit baju.. hahaha.. yg bau kaki tu..Allahu... bkk je kasut die punye bau.. baling kat kuceng... pitam kucing tu.. kuang3...

Tapi korang jgn la plak korang sindir² org gini..x baik taw.. korang xtaw berapa tebal odorono /deodorant diorg tepek sebelum klua rumah.. hahaha.. kidding :) 

cara paling ohsem korang offer la dia product yg membantu... ckp lembut² dengan dia..
Bau badan & mulut ni berpunca dari bakteria dalam badan kita. mmg badan manusia ni ada bakteria yg wujud tapi kene la pandai kawal kelembapan dalam badan kita. nak x nak kat tempat yg bakteria mmg suke lepak buat port harem kat situ then keluarkan aroma terapi dia yg wangi gilos tu.. hahaha

paling risau ni bila org tu kerap klua jumpa client/customer utk urusan bisnes, ha kau.. kene la cover skit  penampilan tu.. ni pakai da cun..da semat.. bila dekat ada bauuu.... -_- lari pulop pelanggan u olls karang.

so utk mengatasinya.. satu product shaklee yg sangat membantu utk masalah bau2an kurang senang ni.. ALFALFA COMPLEX.


ALFALFA MEMBANTU ATASI MASALAH BAU BADAN.
Alfalfa adalah dikenali sebagai agen diuretik, pembersih badan dan penyahtoksik. Ia merangsang aliran hempedu, dan membuang unsur mineral bahaya dari tubuh. Ia juga membantu melindungi dari radiasi dan membantu mengawal bau badan. Selain ciri-ciri sebagai pembersih badan dan penyahtoksik, alfalfa juga mempunyai banyak faedah lain. Menurut seorang pakar nutrisi, alfalfa membantu dalam pencernaan, anti-radang, anti-artritis dan anti-bakteria. Ia membantu membantu dalam penyembuhan ulser, gout, sakit tumit, sakit perut, alahan dan pembaikan cakera tulang belakang (disc). Ia juga mengawal tahap gula dalam darah dan membantu menurunkan paras kolesterol. Sangat hebat kan! Hanya alfalfa yang mempunyai kualiti terbaik digunakan dalam Alfalfa Shaklee. Ditanam di California tanpa pestisid, hormon sintetik, bahan kimia atau baja bukan organik, menjadikan ia alfalfa berkualiti tinggi.

BERMINAT??
HUBUNGI SAYA
PENGEDAR SAH SHAKLEE ANDA
ID 1030172
0192785383
COD KG SIJANGKANG/TELOK PANGLIMA GARANG
POS LAJU KESELURUH MALAYSIA.



Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts