♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Sunday, January 5, 2014

CERITA SI COMEL SAMBUT PENGANTIN SHAKLEE


Assalammualaikum..

ha tajuk nak HAVOC.. hahaha.. ala lek la.. xkan ler hari² nak promote product i je.. i pon nak promote diri jgk.. *muntah darah*.. kui kui kui.. Ceritanya harini saye pegi MC(Master Celebration) super up up upline saye ler kan. Master Laila.. ekceli xd la serapat saya dgn Master Cery kan.. hahaha.. OVER statement ok.. hehee.. suka pegi MC ni sbb aura dalam tu luar biasa.. smpai terbawak² balik aura tu tabur sikit² kat anak² bisnes.. mcm la ank bisnes ramai sngt.. tapi anak i hebat dan luar biasa.. Yakin di situ. sbb mak dia pon Hebat !! hihi.. toi x ank² ku.. dah la menceceh xhabes.. jom tgk gambo² kat sane.. hihihi..

Let cekedaut kate org jawe.. hihi.. ♥ 

Hotel Pullman Putrajaya
Jam 2.00pm-5.00pm
tarikh : 5/1/2014.
kami lah ni..pegi bertiga.. kiri kak wani, Yana Gojes, Kak tina.. hihi


 Owh Master Cery.. kenapakah kau bertanyakan target berapa botol Alfalfa ini bulan.. Free² kene ekor pari mu.. huhuuhu.. but i love u kak cery.. huihuihui.. u inspired me.. >.<


Sebelum masuk kedewan ler ni.. same² snap gmbo ngn Nanny.. hihihi..

Owh Master Cery lagi.. adududu.. nak jadi sepertimu.. hihi..

Pengantin yg di rai.. ok gmbo xjelas. pasai depa jalan laju beno.. ok bkn pakai henpon saye.. so jgn bising sngt.. hikhikhik..
Ini dia pengantin itu.. Master Laila.. snap gambo same nanny.. hihi.. curik gmbo kat fb nanny.. ehehehe.. okbai.. >.<

Antara sideline saye.. tu baju kelabu mama shaklee saya.. Anniz Mohtam. eheheh..die mai lambat pehtu pulang awai pasai ade bawak baby tu .. adik die pnye baby kot.. kite pon xsempat jumpa mommy tadi.. xpe sekampung kan.. ehehee

Last but not less.. hadiah sesedap coklat cek dari Up Up Up Up Upline saye.. Mija.. tq Mija.. sedap gile.. murah rezeki.. grab 2 bekas.. over kau.. huhu..

itu la saja kabo berita saya harini.. kalau deme nak taw ape seronok je saye jadi Shakleecious ni.. Bkn pasai dapat makan free je kome piki.. tu tgk ler.. up up upline mari bawak mknn.. haha.. kidding.. xla.. kami seronok..kongsi ilmu.. kongsi keceriaan.. Happy to be Shakleecious.

p/s* dah makan melantak sngt tadi.. so kesian perot.. balik telan Omega + Lecithin + Alfalfa kasi detox n bakar lemak tu semua.. kan seronok tu.. dapat makan free.. pastu dapat makan supplement yg ohsem selamat dan semulajadi pulops.. haha.. mengkome xteringin kew nk jadi mcm saye.. 

kalau teringin ape salahnye kite bersembang personal.
Liyana
ID 1030172
0192785383.
Whatsapp/Wechat/Sms.


Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts