Skip to main content

CERITA SI COMEL SAMBUT PENGANTIN SHAKLEE


Assalammualaikum..

ha tajuk nak HAVOC.. hahaha.. ala lek la.. xkan ler hari² nak promote product i je.. i pon nak promote diri jgk.. *muntah darah*.. kui kui kui.. Ceritanya harini saye pegi MC(Master Celebration) super up up upline saye ler kan. Master Laila.. ekceli xd la serapat saya dgn Master Cery kan.. hahaha.. OVER statement ok.. hehee.. suka pegi MC ni sbb aura dalam tu luar biasa.. smpai terbawak² balik aura tu tabur sikit² kat anak² bisnes.. mcm la ank bisnes ramai sngt.. tapi anak i hebat dan luar biasa.. Yakin di situ. sbb mak dia pon Hebat !! hihi.. toi x ank² ku.. dah la menceceh xhabes.. jom tgk gambo² kat sane.. hihihi..

Let cekedaut kate org jawe.. hihi.. ♥ 

Hotel Pullman Putrajaya
Jam 2.00pm-5.00pm
tarikh : 5/1/2014.
kami lah ni..pegi bertiga.. kiri kak wani, Yana Gojes, Kak tina.. hihi


 Owh Master Cery.. kenapakah kau bertanyakan target berapa botol Alfalfa ini bulan.. Free² kene ekor pari mu.. huhuuhu.. but i love u kak cery.. huihuihui.. u inspired me.. >.<


Sebelum masuk kedewan ler ni.. same² snap gmbo ngn Nanny.. hihihi..

Owh Master Cery lagi.. adududu.. nak jadi sepertimu.. hihi..

Pengantin yg di rai.. ok gmbo xjelas. pasai depa jalan laju beno.. ok bkn pakai henpon saye.. so jgn bising sngt.. hikhikhik..
Ini dia pengantin itu.. Master Laila.. snap gambo same nanny.. hihi.. curik gmbo kat fb nanny.. ehehehe.. okbai.. >.<

Antara sideline saye.. tu baju kelabu mama shaklee saya.. Anniz Mohtam. eheheh..die mai lambat pehtu pulang awai pasai ade bawak baby tu .. adik die pnye baby kot.. kite pon xsempat jumpa mommy tadi.. xpe sekampung kan.. ehehee

Last but not less.. hadiah sesedap coklat cek dari Up Up Up Up Upline saye.. Mija.. tq Mija.. sedap gile.. murah rezeki.. grab 2 bekas.. over kau.. huhu..

itu la saja kabo berita saya harini.. kalau deme nak taw ape seronok je saye jadi Shakleecious ni.. Bkn pasai dapat makan free je kome piki.. tu tgk ler.. up up upline mari bawak mknn.. haha.. kidding.. xla.. kami seronok..kongsi ilmu.. kongsi keceriaan.. Happy to be Shakleecious.

p/s* dah makan melantak sngt tadi.. so kesian perot.. balik telan Omega + Lecithin + Alfalfa kasi detox n bakar lemak tu semua.. kan seronok tu.. dapat makan free.. pastu dapat makan supplement yg ohsem selamat dan semulajadi pulops.. haha.. mengkome xteringin kew nk jadi mcm saye.. 

kalau teringin ape salahnye kite bersembang personal.
Liyana
ID 1030172
0192785383.
Whatsapp/Wechat/Sms.


Comments

Popular posts from this blog

FAKTA DAN AUTA TENTANG BREASTFEEDING

AssalammualaikumMITOS PENYUSUAN :
Tugas menyusukan bayi bukanlah terlalu sukar tetapi akan menjadi sukar bila ada pelbagai ‘nasihat’ yg mengelirukan para ibu terutama yg baru pertama kali menyandang gelaran ibu… Percaya atau tidak antara tips kejayaan penyusuan adalah bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Campur tangan org sekeliling kadang kala boleh menyumbang kepada kegagalan menyusukan bayi, bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Hanya ibu yg memahami kesihatan tubuh badannya dan kemampuan utk memberikan yg terbaik buat si manja. Hanya ibu tahu apa yang diperlukan tubuhnya dan apa yang perlu bagi menyokong keperluan tersebut. Dalam mencari ilmu penyusuan, kita tidak boleh main dengar aje sumber yang tidak sahih. Kadang-kadang, kita boleh pula percaya bulat-bulat apa yang kita dengar walaupun tak tahu kebenarannya, tak pernah alami, mahupun membuat kajian tentangnya. Jadi mari kita tengok rupa-rupanya banyak perkara yang telah di letakkan “negative mind se…

RAHSIA KECANTIKAN 7 ARTIS MALAYSIA DENGAN SUPPLEMENT

Rata² ramai yg sy tgk terlajak laris nk cantik mcm artis.. tapi MALAS nk konsisten mcm retis tu.. untuk pengetahuan korang la kan.. artis2 tu sume da di hadapkan dengan supplement bertahun2 dan ade yg dah dari kecik family diorg suh amalkan.. yg kita kita ni.. baru bulan ni makan.. tu pon culas.. nk overclaim pasal supplement.. mmg la ade yg tiruan berlambak.. sbb tu perlunya penyelidikan terperinci ye.. dan yg penting sy jual supplement sume selamat semulajadi dan in shaa allah berkesan.

Jom tgk 7 artis yg mmg amalkan makan supplement ni.. xkisah la dari jenama Shaklee ke.. jenama lain ke.. tapi nk di tekankan di sini betapa pentingnya Supplement di zaman serba moden ni.. almaklumla ayam pon da pandai pakai botox cucuk tang situ tang sini.. sayur pon da pandai men kacuk² skrg nk bg ngam bg gebu gebas.. huhu..

1 - ) Miss Nina


2 - ) Ayu Raudah


3 - ) Rita Rudaini


4 - ) Yasmin Hani


5 - ) Ashraff Muslim


6 - ) Datin Norjuma


7 - ) Dato' Siti Nurhaliza



CARA TIDUR,BERDIRI DAN DUDUK YANG BETUL BAGI IBU HAMIL

Xde text byk².. just tgk je gambo..pasti u ols akan faham.. selamat mencuba dan pasti kene cube jugak okeh.. gud luck.. ^_^
CARA TIDUR.. AKU PON KEKADANG SALAH TIDO JGK SEBAB XSELESE BILE BABY BYK TENDANG BILE NGIRING.. HEHE.. TP KEJAP JELA..
SO FAR MASIH BETUL DAN SADO LAGI AK TIME BERDIRI.. HEEHE..
MMG NAK KENE DUDUK LETAK ALAS KAT BELAKANG TU. KALO IDOK OI MAK.. BOLEH RANAP TULANG BELAKANG RASENYE.. HEHE.




LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com